[ MK II ] by rejden
Moderator: G0 Karcio
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
recaro się obszyje i będzie si
tak się wzbraniał przed ta oponą ale w końcu jest jest naprawdę fajnie jest, podoba mi się
tył da radę na talerzach w dół dać czy to już koniec regulacji ? widzi mi się ten rs tylko gwintu brakuje na tyle można pomyśleć o szerszym rancie ale bez przesady a przód bym tak zostawił. Poka więcej fotek bo pewnie masz na wyprostowanym kole z przodu bym chciał zobaczyć jak się to zgrywa z nadkolem No i na przodzie chyba obowiązkowo musi być inny grill. Nie znam się na tych grillach ale jakiś na wąskim żeberku z chrom obwódką i znaczkiem w chromie z obwódką pewnie ciężko więc jakiś grill z chrom znaczkiem by się przydał by to wsio pasowało
tak się wzbraniał przed ta oponą ale w końcu jest jest naprawdę fajnie jest, podoba mi się
tył da radę na talerzach w dół dać czy to już koniec regulacji ? widzi mi się ten rs tylko gwintu brakuje na tyle można pomyśleć o szerszym rancie ale bez przesady a przód bym tak zostawił. Poka więcej fotek bo pewnie masz na wyprostowanym kole z przodu bym chciał zobaczyć jak się to zgrywa z nadkolem No i na przodzie chyba obowiązkowo musi być inny grill. Nie znam się na tych grillach ale jakiś na wąskim żeberku z chrom obwódką i znaczkiem w chromie z obwódką pewnie ciężko więc jakiś grill z chrom znaczkiem by się przydał by to wsio pasowało
Więcej fot . Grill spoko mi pasi. Na 1000% od Semianka. Ale jednak bym widział BBS-a w zeszłorocznym kolorze idgary-ego.
Ostatnio zmieniony śr lip 01, 2009 08:48 przez donhihot, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
dobre kolo robi auto a na poprawki lakiernicze trzeba znalezc kase i czas....duzy_przemo pisze:rejden, zmiana od niedzieli o 360 stopni
szukam tego grilla i nic ciekawego w dobrym stanie znalezc nie mozna....Bavwtek pisze:Ładny ten Twój klekot nie to co mój , tylko ten grill tu nie pasi lepiej było na wąskim żeberku i z chrom znaczkiem