[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
Arczix, hehe no niestety do niego, a nie do mojego
cibel8.wp.pl6, poszły już dawno temu
Adrian1989, myślę, że już nie długo, jeszcze tylko kilka drobiazgów zostało do skończenia
a tak z dzisiaj: chciałem założyć grzane spryskiwacze, ale sie okazało że w elektryce do 94 była tam inna wtyczka niż po 94, tak że muszę sobie znaleść na szrocie wtyczkę
założyłem natomiast bagażnik:
było - czarny dywanik, gumowe (podniszczone) nadkola i "osłonka (osłoneczka)" progu bagażnika z czegoś na kształt grubej folii :/
jest - welurowe boczki, welurowy (popielaty) dywanik, plastikowa obudowa bagażnika nowego typu, pompka centralnego schowana pod lampą (była na wierzchu jak to w <94) i ogólnie dużo lepiej (muszę jeszcze trochę przeczyścić )
za montaż czujników od mfa pewnie się we wtorek wezmę...
cibel8.wp.pl6, poszły już dawno temu
Adrian1989, myślę, że już nie długo, jeszcze tylko kilka drobiazgów zostało do skończenia
a tak z dzisiaj: chciałem założyć grzane spryskiwacze, ale sie okazało że w elektryce do 94 była tam inna wtyczka niż po 94, tak że muszę sobie znaleść na szrocie wtyczkę
założyłem natomiast bagażnik:
było - czarny dywanik, gumowe (podniszczone) nadkola i "osłonka (osłoneczka)" progu bagażnika z czegoś na kształt grubej folii :/
jest - welurowe boczki, welurowy (popielaty) dywanik, plastikowa obudowa bagażnika nowego typu, pompka centralnego schowana pod lampą (była na wierzchu jak to w <94) i ogólnie dużo lepiej (muszę jeszcze trochę przeczyścić )
za montaż czujników od mfa pewnie się we wtorek wezmę...
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Jestem pod wrażeniem twojego Golfa, fajny kolor, światełka miodzio, szczególnie te z tyłu Respect za rozmiar felg, ja mam prawie takie same (AD ALU-DESIGN?), tylko 16". Bardzo dobrze się prezentują na golfie, tylko u mnie przy mocniejszym skręcie trą o nadkola :/ I właśnie ciekaw jestem tego rozwiązania, o którym pisałeś, sprawdza się? Jest na forum, na czym to polega?
Przeskok z 17' na zimowe 13'... Dla mnie szok, ja zmniejszam na 15 i już słyszę, że coś tam od spodu stuka
Powodzenia przy dalszych udoskonaleniach.
Przeskok z 17' na zimowe 13'... Dla mnie szok, ja zmniejszam na 15 i już słyszę, że coś tam od spodu stuka
Powodzenia przy dalszych udoskonaleniach.
rozwiń swoją myśl... jeżeli chodzi o zaklepanie rantów to było setki razy na forum, jeżeli o coś więcej to nie bardzo kojażę o coAdiCorp pisze:I właśnie ciekaw jestem tego rozwiązania, o którym pisałeś, sprawdza się? Jest na forum, na czym to polega?
eee tam, ja sie ciesze że można zacząć po dziurach walić i nic sie nie dzieje a że jest nisko - wystarczy uważnie jechać uważnieAdiCorp pisze:Przeskok z 17' na zimowe 13'... Dla mnie szok
hehe no wiem, wiem, ygd chciał żeby pisać w tytule jak auto jest robione, u mnie najbliżej do germana, ale dałem w cudzysłowiu, bo wiem, że stoi jak koza_asmo_ pisze:aleee gdzie ten german, bo to ani niskie, ani szerokie
dzisiaj trochę walczyłem z elektryką, myślałem, że oszaleję
odpiąłem aku, zrobiłem instalację pod czujniki temperatury od mfa, poskładałem wszystko do kupy, próbuję odpalić a tu alarm mi odcina zapłon i ze 2 godziny walczyłem z tym głupim alarmem
ale w koncu się udało, oba wskaźniki temperatury w mfa działają jeszcze udało mi się wczoraj wyrwać nowe lampki do podświeltenia rejestracji, a że moje były popękane, przeżółknięte to sobie dzisiaj zamontowałem nówki sztuki
odpiąłem aku, zrobiłem instalację pod czujniki temperatury od mfa, poskładałem wszystko do kupy, próbuję odpalić a tu alarm mi odcina zapłon i ze 2 godziny walczyłem z tym głupim alarmem
ale w koncu się udało, oba wskaźniki temperatury w mfa działają jeszcze udało mi się wczoraj wyrwać nowe lampki do podświeltenia rejestracji, a że moje były popękane, przeżółknięte to sobie dzisiaj zamontowałem nówki sztuki