problem z elektrycznymi szybami !!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
problem z elektrycznymi szybami !!
Witam !! Dzisiaj stała się rzecz straszna , otóż otworzyłem sobie szyby z przodu stojąc na podwórku i po kilkunastu minutach (wymieniałem w tym czasie postojówke... masakra..) chciałem zamknąć (od kierowcy i od pasażera ) ale nie dało rady ich już zamknąć ;/ próbowałem domknąć je z kluczyka ale też nic dodatkowa słuchać że centralny nie chodzi. nie wiem co jest grane , patrzałem bezpieczniki , odłączyłem aku i dalej bez skutku:(
wie ktoś może o co chodzi ?? albo miał coś podobnego??
wie ktoś może o co chodzi ?? albo miał coś podobnego??
100% adrenaliny = 0% ryzyka.
Poszukac schematu,sprawdzic zasilania modułu.Ewentualnie jak posiadasz tester to diagnozowac,jeśli się nie połączy to ewidentny brak zasilania lub uszkodzenie modułu lub tester do d..y.
[ Dodano: 28 Cze 2009 13:40 ]
a jeszcze jedno ,nie rozładował ci się akumlator? ,nie wiem dokładnie co robiłeś ,ale może drzwi otwarte,lampki w środku świeciły ,muzyczka itp...
[ Dodano: 28 Cze 2009 13:40 ]
a jeszcze jedno ,nie rozładował ci się akumlator? ,nie wiem dokładnie co robiłeś ,ale może drzwi otwarte,lampki w środku świeciły ,muzyczka itp...
już po problemie bezpieczniki sprawdzałem w tej skrzynce przy drzwiach kierowcy .. sprawdziłem je 3 raz i zobaczyłem że tan taki mały bezpiecznik jest lekko przerwany. przełożyłem taki od samochodu ojca i to było to do trzech razy sztuka się mówi )
dzięki wszystkim za pomoc
dzięki wszystkim za pomoc
100% adrenaliny = 0% ryzyka.