Sporadyczne drgania na biegu jałowym
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Sporadyczne drgania na biegu jałowym
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Jak zapewne widziecie jestem nowicjuszem;) Kupilem ostatnio Golfa 4, stan auta bardzo dobry i generalnie jezdzic sie rewelacyjnie. Musialem tylko zrobic Turbinke i wymienic sprzęgiełko od altenratora! Co mnie nadal martwi to sporadycznie występujace drgania na biegu jałowym.Myslałem,że to wszystko wina sprzęgiełka ale niestety sie myliłem...
Będę bardzo wdzięczny za jakieś informacje. Co to jest ? jak usunąć?
Z góry dziękuje za pomoc
Jak zapewne widziecie jestem nowicjuszem;) Kupilem ostatnio Golfa 4, stan auta bardzo dobry i generalnie jezdzic sie rewelacyjnie. Musialem tylko zrobic Turbinke i wymienic sprzęgiełko od altenratora! Co mnie nadal martwi to sporadycznie występujace drgania na biegu jałowym.Myslałem,że to wszystko wina sprzęgiełka ale niestety sie myliłem...
Będę bardzo wdzięczny za jakieś informacje. Co to jest ? jak usunąć?
Z góry dziękuje za pomoc
Ostatnio zmieniony pt cze 26, 2009 16:24 przez -ZoZ-, łącznie zmieniany 1 raz.
The World is Yours
- chmurapawel
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-ZoZ- z tego co wiem to jest przypadłość aut na pompowtryskach - zaobserwowałem już to w wielu autach znajomych - na forum był założony topic na ten temat i wkońcu doszliśmy do wniosku że musi to być normalką bo trochę mało prawdopodobne jest że nagle w kilku a może i kilkunastu autach coś się sypie - ja jeżdżę i udaje że nie trzęsie i jak do tej pory "odpukać w niemalowane" nic się nie dzieje
Ostatnio zmieniony pt cze 26, 2009 23:11 przez Kulon, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
otóż to.. tym bardziej jeśli chodzi o ASZ'ta (130KM) gdzie praktycznie w większości występują takie drgania... także u mnie Od ponad roku tak jeżdżę i nic.. wszystkie parametry w porządku, na logach też wszystko idealnie.. po prostu, ten typ tak maKulon pisze:z tego co wiem to jest przypadłość aut na pompowtryskach - zaobserwowałem już to w wielu autach znajomych - na forum był założony topic na ten temat i wkońcu doszliśmy do wniosku że musi to być normalką bo trochę mało prawdopodobne jest że nagle w kilku a może i kilkunastu autach coś się sypie