CZY KTOS MA POJECIE CO JEST Z MOJA IV????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
CZY KTOS MA POJECIE CO JEST Z MOJA IV????
Witam!! posiadam golfa IV z 99r. 1.9TDI (90) przebieg oik 180 000.
Wszystko byloby spox gdyby nie dziwny problem z silnikem. Mianowicie kiedy jade swoim samochodzikiem i naciskam sprzeglo obroty spadaja do okreslonego poziomu ale pomimo tego silnik dostaje dziwnych ,,wibracji" w praktyce wyglada to tak jakby mial zaraz zgasnoac cos jakby konczylo sie paliwo no i nikt nie ma pojecia co to jest. Samochod podlanczalem do roznych komputerow u roznych specjalistow i wszystkoi ok. Paliwo jakie tankuje do samochodu jest tez dobrej jakosci wiec moze ktos mi powie co to moze byc????
Wszystko byloby spox gdyby nie dziwny problem z silnikem. Mianowicie kiedy jade swoim samochodzikiem i naciskam sprzeglo obroty spadaja do okreslonego poziomu ale pomimo tego silnik dostaje dziwnych ,,wibracji" w praktyce wyglada to tak jakby mial zaraz zgasnoac cos jakby konczylo sie paliwo no i nikt nie ma pojecia co to jest. Samochod podlanczalem do roznych komputerow u roznych specjalistow i wszystkoi ok. Paliwo jakie tankuje do samochodu jest tez dobrej jakosci wiec moze ktos mi powie co to moze byc????
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
Re: CZY KTOS MA POJECIE CO JEST Z MOJA IV????
A jakie obroty masz wtedy ???? Czy są równe ???maroo pisze:Witam!! posiadam golfa IV z 99r. 1.9TDI (90) przebieg oik 180 000.
!!!...5 września 2020: 15 lat mojej obecności na forum VW GOLF...!!!
- mg-maciek
- Ma gadane
- Kontakt:
zgadzam sie wygląda to na koło dwumasowe, które nota bene u mnie prawdopodobnie też szlag trafił a z racji tego że wymiana nie jest tania to na razie śmigam
niektórzy twierdża że takie drgania mogą być spowodowane również nastawnikiem pompy
poszukaj trochę to znajdziesz nawet zdjęcia jak czyścić nastawnik pompy (NIE JEST TO ŁATWE !!!)
niektórzy twierdża że takie drgania mogą być spowodowane również nastawnikiem pompy
poszukaj trochę to znajdziesz nawet zdjęcia jak czyścić nastawnik pompy (NIE JEST TO ŁATWE !!!)
hmmm no to dzieki za info maciek ale chyba jak dobrze wiesz jestem zorientowany w sprawie bo to ja ja pierwszy rozwiazalem ale dziekimg-maciek pisze:niektórzy twierdża że takie drgania mogą być spowodowane również nastawnikiem pompy