przy jakiej temp. zamarza ON
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
przy jakiej temp. zamarza ON
zalozmy ze zatankowalem na najlepszej stacji. przy jakiej temp. zamarza (babeczka nie wiedziala ale palnela 33st) i przy jakiej temp wytraca sie parafina??pzdr
To sobie przeczytaj http://ww.motofakty.pl/artykul/olej_nie ... 690dc96f6f
i to jeszcze http://ww.motofakty.pl/artykul/depresat ... 690dc96f6f
i to jeszcze http://ww.motofakty.pl/artykul/depresat ... 690dc96f6f
jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....
dajcie sobie spokuj z tymi dodatkami
wczoraj mi tez przymarzla troche herbatka w baku(czyt.ROPA)
dolalem denaturatu 0.5L na 30L paliwa i bylo po problemie
ciekawe jak dzis
wczoraj odpalil ale niemial sily jechac pod gorke pozniej zdechl i po jezdzie bylo
dolalem eliksiru i zajaral i pofrunal hehhehehe
a co do tych dodatkow to cena okolo 30zł wydaje mi sie troche przesadzona a denat 5,13 w Castoramie
przy filtrze paliwa masz na dole taki spuszczalnik
taki motylek od spodu
wykrecisz go reka moze filtr sie zajechal odkrec to i zobacz czy woda sie czasem tam niezebrala
ciekawe jak dzis
wczoraj odpalil ale niemial sily jechac pod gorke pozniej zdechl i po jezdzie bylo
a co do tych dodatkow to cena okolo 30zł wydaje mi sie troche przesadzona a denat 5,13 w Castoramie
taki motylek od spodu
wykrecisz go reka moze filtr sie zajechal odkrec to i zobacz czy woda sie czasem tam niezebrala
W piątek zalałem 30l Vervy ... i dziś po odpaleniu - pochodził 30 sekund - obroty zaczęły wariować - po czym pustka w przewodach -- paliwo gdzieś przymarzło .. nad ranem było grubo ponad -20 .... Pozostało mi kupno nowego filtra paliwa - wstawienie auta do garażu - i czekanie ,aż odpuści...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Forum Master
- Kontakt:
Krzylu pisze:dajcie sobie spokuj z tymi dodatkami
ciekawe jak dzis
taki motylek od spodu
Co was z tym denaturatem...przecież to świadome niszczenie aparatury paliwowej!
Denaturat nie wleję nawet do benzyniaka a co dopiero do diesla.Dawno temu nie było takich środków i każdy ratował się jak umiał lub usłyszał.Dzisiaj ma to znaczenie historyczne.
Zaglądnij na link i sprawdź pozycje oznaczone:XB40053/XA40002/XB40254 - są to właśnie takie środki. Opis już na prive aby nie zaśmiecać forum
mojego auta jeszcze nie wyprodukowano...