jaka linka sprzegla???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
jaka linka sprzegla???
Jakiej dlugosci ma byc linka sprzegla w mk2 GTD 85r?????? Na allegro kolega widzial dwie dlugosci i nie wie ktora kupic...
Ostatnio zmieniony śr cze 24, 2009 18:09 przez damian83, łącznie zmieniany 1 raz.
On wlasnie nie ma intercoolera (dopiero sobie doklada) Niestety nie mozna zmierzyc starejpiori pisze:Do silników z intercoolerem (SB) była dłuższa linka sprzęgła. Nie można dla pewności zmierzyć starej?
Po moich przejściach z linką z autoregulacją polecam linkę z regulacją manualną. Poza tym jest sporo tańsza
Ostatnio zmieniony sob cze 27, 2009 01:06 przez damian83, łącznie zmieniany 1 raz.
witam. zwykła też jest praktycznie bezobsługowa. zakładasz, poświęcasz kilka minut na regulację, skręcasz kontrę i masz spokój. więc gdzie ta obsługowość? polecam z manualną regulacją, sam przechodziłem to niedawno. a co do rodzaju i długości to dokładnie nie pamiętam, ale zwróć uwagę na kształt i rozmiar zamocowania przy pedale. ja trafiłem za 3-m razem. miałem farta że mogłem najpierw wybrać a potem połacić:) pozdrawiam