Roznica pompek od centralnego
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Roznica pompek od centralnego
Witam,mam pytanko.U kompla zrombala sie pompka od centralnego.zalala sie woda itp,reanimacja niepomogla.teraz jego ma 6 pinow i ciezko taka dostac,od groma jest dwunasto pinowych.czy mozna je zamienić?lub coś wymodzić?a moze ktos ma taka na sprzedaz?(6 pinow)
- Paweł Marek
- V.I.P.

6 pinowa była stosowana w samochodach 2 - drzwiowych , 12 pinowa jest do aut 4 - drzwiowych , nie da się zastosować 6 pinowej do auta z czterema drzwiami , to znaczy da się ale trzeba mostkować piny sterowników
[ Dodano: 24 Cze 2009 16:06 ]
ale 12 - pinową bez problemu wsadzisz do auta 2 - drzwiowego
[ Dodano: 24 Cze 2009 16:06 ]
ale 12 - pinową bez problemu wsadzisz do auta 2 - drzwiowego
no to jaki masz problem , wtyczka Ci została od 6 - pinowej , masz 12 - pinową inną , więc nie chcąc rozdzielać instalacji wykorzystasz tylko jakby to powiedzieć , jedną sekcje 12 - pinowej
[ Dodano: 24 Cze 2009 16:13 ]
widocznie Wasza oryginalna miała łączone drzwi parami
[ Dodano: 24 Cze 2009 16:15 ]
najlepiej jakbyś miał nową 12 - pinową z wtyczką i kawałkami kabli , po kolorach dojdziesz co i jak
[ Dodano: 24 Cze 2009 16:13 ]
widocznie Wasza oryginalna miała łączone drzwi parami
[ Dodano: 24 Cze 2009 16:15 ]
najlepiej jakbyś miał nową 12 - pinową z wtyczką i kawałkami kabli , po kolorach dojdziesz co i jak
miś fazi, ok,ale jesli ja niewiedzialem czy tak mozna,dlatego pytam.bo istniala mozliwosc innego calkiem ulozenia sygnałow np zasilajacych.niesztuka wsadzic nową pompke 12 pin i dymek poczuć,bo sie np okazac moglo ze tam są np. zasilania inaczej dane.niemam schematu owych pompek,więc tu pytam.
[ Dodano: Sro Cze 24, 2009 16:17 ]
[ Dodano: Sro Cze 24, 2009 16:17 ]
na to wychodzimiś fazi pisze:widocznie Wasza oryginalna miała łączone drzwi parami
no sprzedający na allegro raczej wtyczki nieda.narazie 12 pin niezamawialem,czekalem co mi napiszecie.bo jesli pasi zaraz zamówiemiś fazi pisze:najlepiej jakbyś miał nową 12 - pinową z wtyczką i kawałkami kabli , po kolorach dojdziesz co i jak