Dzisiaj sprwdziłem w kostce stacyjki jakie są kable i jakie napieci po czym
I tak są:
2 CZERWONE jeden z paskiem drugi bez, z paskiem zasilanie 12V bez paska zasilanie do rozrusznika, pojawia sie dopiero po przekreceniu kluczyka na zapalanie.
1 SIWY zasilanie na zapłonie 12V
1 ŻÓŁTY Z CZARNYM PASKIEM zasilanie na zapłonie12V
2 CZARNE w jednym pinie MASA
Niestety nie ma żadnego kabla który włącza zasilanie po włożeniu kluczyka, co mnie bardzo smuci
Chyba poprostu stacyjka nie ma takiej opcji
Pod co podłączyć czerwony kabel lub żółty od radia jak....
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- chmurapawel
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Słuchaj też mam GT Specjala i u mnie działa, musi. Kwestia teraz znalezienia tego co potrzeba, coś mi sie kojarzy że zółto czarny to ten którego szukasz. Sprawdź który W KOSTCE ISO daje zasilanie z włożonym kluczykiem. Bajer polega na tym że jeśli kluczyk włożysz choćby na milimetr do stacyjki napięcie sie pojawi.chmurapawel pisze:Dzisiaj sprwdziłem w kostce stacyjki jakie są kable i jakie napieci po czym
I tak są:
2 CZERWONE jeden z paskiem drugi bez, z paskiem zasilanie 12V bez paska zasilanie do rozrusznika, pojawia sie dopiero po przekreceniu kluczyka na zapalanie.
1 SIWY zasilanie na zapłonie 12V
1 ŻÓŁTY Z CZARNYM PASKIEM zasilanie na zapłonie12V
2 CZARNE w jednym pinie MASA
Niestety nie ma żadnego kabla który włącza zasilanie po włożeniu kluczyka, co mnie bardzo smuci
Chyba poprostu stacyjka nie ma takiej opcji
- chmurapawel
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: