Proszę Was o szczerą Pomoc....DYSZE Mk2...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- VW-Fairest Car !
- Kontakt:
Proszę Was o szczerą Pomoc....DYSZE Mk2...
Witam Was wszystkich serdecznie mam moim zdaniem duzy problem i mam nadzieje ze mi powiecie co z nim zrobic..... a wiec tak : autko stało pod blokiem i niestety nalecialo mi jakiegos hu...jostwa z drzew w okolice podszybia i zatkało dysze przez które leci powietrze...wlaczam wentylator na 3 stopien a dziala jakby na 1 byl....ehh naprawde prosze Was o pomoc...jakies wskazówki jak to usunac , czy da sie samemu..itd...czekam z niecierpliwoscia....PozdraVWiam...
-
- Gadatliwa bestia
nie wiem o jakich dyszach piszesz ale musisz wyciągnąć dmuchawę( przy nadkolu od strony pasażera). Napewno sama dmuchawa nazbierala sporo liści lub syfu.trzeba wyczyscic
Ostatnio zmieniony wt cze 23, 2009 15:25 przez CQ, łącznie zmieniany 2 razy.
Wyciagniecie wentylatora to bajka... jest od wewnatrz od strony pasazera po prawej stronie.zwykly123 pisze:ok popatrze tam...dzieki za informacje....odezwe sie czy sie udalo czy nie.....PozdraVWiam
Musisz sciagnac polki spod schowka, odgiac ta pianke i jest wentylator.
Odpinasz kostke z kablami i caly wentylator przekrecasz i wychodzi pieknie, jak bedziesz zakladal to musisz go wkrecic i tyle filozofii
Zobaczysz ze dasz sobie rade
[img]http://i5.photobucket.com/albums/y182/johnnie_oo/zakaz-1.jpg[/img]