Alarm Fighter F-29 Podłączenie do instalacji samochodu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Alarm Fighter F-29 Podłączenie do instalacji samochodu
Witam wszystkich!!!
Potrzebuje informacji co do montażu alarmu typu Figchter F-29 chodzi o kolory kabli i w którym miejscu sie znajduja w instalacji samochodu żeby podłączyć zamykanie otwieranie 4- drzwi, kirunki, krańcówki no i chyba tyle bo nic więcej do tego nie jest potrzebne prócz plus, plusus po stacyjce i masa. Z góry gzieki za info.
Potrzebuje informacji co do montażu alarmu typu Figchter F-29 chodzi o kolory kabli i w którym miejscu sie znajduja w instalacji samochodu żeby podłączyć zamykanie otwieranie 4- drzwi, kirunki, krańcówki no i chyba tyle bo nic więcej do tego nie jest potrzebne prócz plus, plusus po stacyjce i masa. Z góry gzieki za info.
Ostatnio zmieniony pn cze 22, 2009 21:46 przez 83berni, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.

na www.elektroda.pl
jest opis do jakich kabli <kolory> masz się wpiąć i gdzie się znajdują
ja tak podpinałem ten alarm
prawie wszystkie są dostępne ze skrzynki bezpiecznikowej i drzwi a raczej jego gniazdka przy bezpiecznikach
jest opisane jaki kabel masz przeciąć aby odciąć pompę wtrysk zapłon itp
jest opis do jakich kabli <kolory> masz się wpiąć i gdzie się znajdują
ja tak podpinałem ten alarm
prawie wszystkie są dostępne ze skrzynki bezpiecznikowej i drzwi a raczej jego gniazdka przy bezpiecznikach
jest opisane jaki kabel masz przeciąć aby odciąć pompę wtrysk zapłon itp
Ostatnio zmieniony wt cze 23, 2009 17:51 przez dziabi3, łącznie zmieniany 1 raz.
był golf3 ABD 1,4 60km
był golf3 AFT 1,6 101km
było punto gt 1,4 136km
jest ford focus 2.0 131km
jest BMW 330Ci 231Km
ale na pewno będzie kiedyś jeszcze VW bo VW to jak dobry sex którego nigdy za wiele :-0
był golf3 AFT 1,6 101km
było punto gt 1,4 136km
jest ford focus 2.0 131km
jest BMW 330Ci 231Km
ale na pewno będzie kiedyś jeszcze VW bo VW to jak dobry sex którego nigdy za wiele :-0