Demontaż foteli z Air Bag'iem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Demontaż foteli z Air Bag'iem
Witam!
Mam Golfa MK4 i chciałem w nim wyjąć przednie fotele w celu uprania ich. Jak to można zrobić że nie wystąpiły błędy? Czy można po prostu nie odpalać zapłonu i w ten czas mieć odczepione fotele od kabli?
Mam Golfa MK4 i chciałem w nim wyjąć przednie fotele w celu uprania ich. Jak to można zrobić że nie wystąpiły błędy? Czy można po prostu nie odpalać zapłonu i w ten czas mieć odczepione fotele od kabli?
Ostatnio zmieniony pn cze 22, 2009 11:44 przez Tekilus, łącznie zmieniany 1 raz.
ja tam bym wolał odpiąć aku i robić samemu przy aucie żeby nikt czasami czegoś nie odje**ł
Avant S4-line + in progress....
290 KM @ 535 Nm // GTB2260vzk // BIG FMIC // HF100 // TIP // DP 2,75" // Sportec Mono 10 // 320/288 // Gwint KW
290 KM @ 535 Nm // GTB2260vzk // BIG FMIC // HF100 // TIP // DP 2,75" // Sportec Mono 10 // 320/288 // Gwint KW
Ja tylko zegary wyjąłem w MKVI 1.9 TDI i po podpięciu ich spowrotem mam zapaloną kontrolkę od airbag-u mam 10 poduszek i nie wiem która się poluzowała czy co... sprawdzę fotel bo odsuwałem go do bulu w tył może się coś wypięło i już wiem żeby odpiąć aku... tylko nie wiem czy wystarczy (-) odpiąć czy całkiem i ( - ) i ( + )...
...Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
ja w swoim zmieniałem fotele na inne, odpiąłem aku, odłączyłem fotele podłączyłem drugie i błędów nie było, potem jak robiłem grzanie siedzeń też na odłączonym aku wypiąłem jeden fotel i śmigałem 2 dni bez niego, lampka się paliła, błędy kasowałem vwtool bo vag krzyczał, że mam ten "słynny"sterownik, z którym sobie nie radziTekilus pisze:czy ktoś z was praktykował na to golfie 4?
Ostatnio zmieniony pn cze 22, 2009 16:52 przez Oli, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]148KM/326Nm[/b]