[ MK II ] by rejden
Moderator: G0 Karcio
Oponka od niego i TomkaTdi razem sprawny komplecik .... felga zostaje taka jak byla rok temu czyli zwyklas 7"x16"skwaros pisze:oponki od id'a zakupione . jaki zestaw bedzie felg i z jaka oponą?
do lakiernika trafil ori zderzak ,spawa go i maluje narazie nic mi jeszcze nie wiadomo jak efekty jego pracy.... a na vaga nie jade niestety swoim autem...skwaros pisze:jakieś foty od lakiernika? auto na vag;a gotowe?
tak wrocil narazie stary grill bez znaczka z czerwona obwodka,orciari bedzie pozyczony tylko na wyjatkowe okazjeGrill już zmieniony...!?Ciekawe
lezy bo wszystkie zaczepy sie polamaly i albo bede szukal nowego tym razem w idealnym stanie z chrom obwodka na waskim zeberku ,albo doprowadze do stanu uzywalnosci to co lezybecior pisze:Bo widze stary leży sobie
nie kojarze uzytkownikadonhihot pisze:by idgary
wiesz ,ze liczyly sie kwestie wizualne,stara lotka wygladala jak doklejony pasek na szybie z tylu teraz jest minimalnie dluzsza i juz jako tako to wyglada.....idgray pisze:to tera chyba nawet bokami zacznie latać
szukalem w googlarce nigdzie znalezc nie mozna wiec chyba cos niespotykanego....moze byc niezleidgray pisze:co to za kolor nie wiem ale będzie kozak
jak niczego nie znajde dam znac na pw.PzdrCieluś pisze:rejden, Mam do sprzedania grill na wąskie zebro w mucha stanie - wszystkie zaczepy cale i wygląd też ok, ale bez chromu. jak chcesz to możemy się dogadać
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt: