Beta a gamma?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Beta a gamma?
Panowie kupilem golfa mk4, jednakze na konsoli wielka dziura Podpytalem sie w serwisie, ze u mnie bylo ponoc radio beta. Moze mi ktos wytlumaczyc albo zapodac linkiem czym ono rozni sie od gammy? No i do czego zmierzam tez, ano chce kupic uzywke (pewnie?) bete z odtwarzaczem CD. Mam kiere wielofunkcyjna ze sterowaniem m.in. do radia wlasnie. Czy podepne bez przeszkod bete? W aso lekko zamotali sprawe bo powiedzieli tez ze moglo byc navi u mnie, a moze w ogole zrezygnowac z fabrycznego i kupic inne, ale chyba to bedzie problem z podpieciem do kiery? Ech sorki za zakretke
Sorki za tamto...Źle przeczytałem,kolega niżej pisze dobrze...
Ostatnio zmieniony pt cze 19, 2009 19:35 przez Byku21, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprzedam tłokorozdzielacz z falą z pompy 11mm
Beta V ma wyjście na 2 głośniki, a Gamma V na 4 głośniki - to z najważniejszych różnic. Dodatkowo Gamma ma jeszcze kilka opcji. Jedno i drugie radio kupisz na allegro nowe i w sumie dosyć tanio. Do tego albo zmieniarka na 6CD, albo odtwarzacz CD. Jeśli masz instalacje, to nie powinno być problemu ze sterowaniem z kierownicy.
VW
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer