Centralny i szyba w jednych drzwiach stoją :(

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Radek90
Old White
Old White
Kontakt:

Centralny i szyba w jednych drzwiach stoją :(

Post autor: Radek90 » czw cze 18, 2009 22:26

5 drzwi, w przednich drzwiach od pasażera padł mi nie do końca centralny bo od strony pasażera zamyka wszystko lecz od kierowcy zamyka wszystko oprócz drzwi pasażera, co może być nie tak????
Do tego jeszcze pilot nie działa baterię zmieniłem na nową ale nie działa nie wiem czemu może ktoś wie ????
Szyba nie działa wogóle tylna lewa lecz słychać pyknięcie po naciśnięciu przycisku więc dlaczego nie otwiera jej ???

Mam pytanie czy centralny zamek zamyka takze bagażnik ??? bo u mnie nie zamyka tak ma być czy coś jest nie tak ??
Ostatnio zmieniony ndz cze 21, 2009 14:21 przez Radek90, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
gregoryb1
vel Młody
vel Młody
Kontakt:

Post autor: gregoryb1 » pt cze 19, 2009 08:21

Co do centralnego to moga byc problemy z mikrostykiem w drzwiach
W dziale FAQ jest obszerny temat : http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=122053

Jesli chodzi o szybe to moze to byc wina zablokowanej prowadnicy lub jakiegos przetartego kabelka .
Pewnie bez zdjecia tapicerki sie nie obejdzie. U mnie było tak ze szyba nie schodzła na dól bo wypadł plastikowy bolec ktory ja trzyma w prowadnicy i prowadnica chodziła sama a szyba zostawała u góry
Ostatnio zmieniony pt cze 19, 2009 08:30 przez gregoryb1, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Radek90
Old White
Old White
Kontakt:

Post autor: Radek90 » śr lip 15, 2009 14:44

No cóż luty poprawione lecz zamek dalej nie cymka ^^ chyba cza zmienic na nowy ;))

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”