[MK4 Elektryka] Wariuje.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK4 Elektryka] Wariuje.
Witam.Mam problem z moim golfem.Najpierw było coś takiego że przy ostrym przyśpieszaniu (dodaniu gazu w podłogę) wszystkie kontrolki na liczniku się zaświecały po chwili wszystko gasło łącznie z podświetleniem a wskazówki opadały a samochód nie jechał po puszczeniu gazu po paru sekundach wszystko wracało do normy.W chwili zaświecania się tego przy podłączonym vagu nie było komunikacji.
Wtedy również coś stało się z mniejszym wentylatorem przy chłodnicy ponieważ od tamtej pory przy każdym przekręcaniu zapłonu on się włączał i chodził non stop.
Dziś oba wentylatory przestały chodzić a na panelu od climatronica nić się nie wyświetla.
A od zeszłego tygodnia coś zielonego ciekło mi z klimy.
Wtedy również coś stało się z mniejszym wentylatorem przy chłodnicy ponieważ od tamtej pory przy każdym przekręcaniu zapłonu on się włączał i chodził non stop.
Dziś oba wentylatory przestały chodzić a na panelu od climatronica nić się nie wyświetla.
www.proturbo.com.pl
Ale po wsadzeniu drugiego licznika te objawy znikneły.fleshu pisze:Po pierwsze to kostka stacyjki> bo to takie objawy >
Bezpieczniki są dobre wszystkie.
Osłony niema ,a jak sprawdzić ten sterownik wiatraków?Przez niego może się też nic nie wyświetlac na climatronicu?
[ Dodano: 18 Cze 2009 23:55 ]
Dodam jeszcze że z dużym wiatrakiem były też problemy wcześniej że się nie załączał dopiero jak go się ręką pokręciło to się włączał a teraz już i to nie pomaga.
www.proturbo.com.pl
ale czynnik ogólnie jest bezbarwnycinek2004 pisze:daniel1d napisał/a:
czynnik Ci ucieka, nieszczelny uklad
może w przeszłości była już nieszczelność w klimie i ktoś wpuścił czynnik barwiący
na vagu powinien Ci wyskoczyć błąd czujnika ciśnienia w układzie klimy, niskie ciśnienie lub mała ilość czynnika powoduje, że klima przestaje działać