[ mk3 GT TDi ] by mcsym
Moderator: G0 Karcio
mcsym, naprawde odpicowałeś autko przejrzałem cały temat i powiem żę jak zacząleś bawić sie z tymi kółkami to naszła mnie mysl, dlaczego nie bawiłeś sie w fele z rantem, ale musiałem do końca przeczytać może jakoś uda Ci się przymierzyć jakiś rancik??? tylko taki który odzwierciedlałby klase Twojego auta hehe jeszcze bardziej upewniłeś mnie w założeniu że graty z allegro OUT!! ogólnie gratki autka no i lampek tylnich, może będziesz miał takie dla mnie??? a i jedno nurtujące mnie pytanie dlaczego wywaliłeś lotke ze stopem??? mi się tak podobają
no i także pochwała dla kolegów którzy towarzyszyli Ci przy projekcie
no i także pochwała dla kolegów którzy towarzyszyli Ci przy projekcie
Ostatnio zmieniony czw cze 18, 2009 11:00 przez PiotrTDI, łącznie zmieniany 1 raz.
Moja Lalka
viewtopic.php?f=91&t=457579&p=5511261#p5511261
V.A.G. PUŁTUSK I WYSZKÓW
viewtopic.php?f=45&t=364001&start=1246
V.A.G. PUŁTUSK I WYSZKÓW
vwosiu,
Bemo26, był inny nie będę już w tym sezonie nic cyrkował i zostają merce.
Włochaty, sam bym go nie poznał był niski i szeroki, na mercach jest świecąca koza
PiotrTDI, ale ja koła, lampy, zawias na allegro kupiłem :green_fuck: hehe. Żartuje, wiem wiem o co Ci chodzi. Czasem trzeba poszperać, poczekać i znajdzie się to, czego się szuka.
Lotka ze stopem wyleciała, bo nie była oryginalna co prawda helli, ale miała troszkę inny kształt, co średnio mi się podobało.
Pozdr
mnie tez tylko gdyby dało się zejść niżej... muszę pokombinować przy najbliższej wizycie w domu. Ciekawe ile dałyby oponki z profilem 40.rozpisałem sie jak bym u siebie był dzięki i trzeba to powtórzyc a golf na mercedesach dalej mi sie podoba
Bemo26, był inny nie będę już w tym sezonie nic cyrkował i zostają merce.
Włochaty, sam bym go nie poznał był niski i szeroki, na mercach jest świecąca koza
PiotrTDI, ale ja koła, lampy, zawias na allegro kupiłem :green_fuck: hehe. Żartuje, wiem wiem o co Ci chodzi. Czasem trzeba poszperać, poczekać i znajdzie się to, czego się szuka.
Lotka ze stopem wyleciała, bo nie była oryginalna co prawda helli, ale miała troszkę inny kształt, co średnio mi się podobało.
Pozdr
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141210&postdays=0&postorder=asc&start=0]byłe mk3[/url]
dokładnie, a widze ze zmieniasz kółka w aucie jak skarpetki wydaje mi się że w końcu jednak założysz jakis rancik ładny albo stal myślałeś może o jakiś 13??? bo ostatnio mnie nurtuje takie rozwiązaniemcsym pisze:Czasem trzeba poszperać, poczekać i znajdzie się to, czego się szuka.
a mi się cały czas taka marzy choć musiałbym zobaczyć jak to wygląda na zielonymmcsym pisze:Lotka ze stopem wyleciała, bo nie była oryginalna co prawda helli, ale miała troszkę inny kształt, co średnio mi się podobało.
Moja Lalka
V.A.G. PUŁTUSK I WYSZKÓW
V.A.G. PUŁTUSK I WYSZKÓW
na tych stalówkach mogłem jeszcze pokręcić gwintem, a i tak dokładka była jakieś 3-4 cm od ziemi, więc 14' już by dało lukę miedzy kołem a nadkolem... Fakt, że można by założyć wąska dokładkę, ale wahacze nie były wiele wyżej niż sam hokej także na pewno żadnej 13 ani 14 nie będzie.PiotrTDI napisał/a:
myślałeś może o jakiś 13??? bo ostatnio mnie nurtuje takie rozwiązanie
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141210&postdays=0&postorder=asc&start=0]byłe mk3[/url]
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ty to nawet na zime masz 15 tak sie troszczysz o swoje wahacze i miske :green_fuck:mcsym pisze:na tych stalówkach mogłem jeszcze pokręcić gwintem, a i tak dokładka była jakieś 3-4 cm od ziemi, więc 14' już by dało lukę miedzy kołem a nadkolem... Fakt, że można by założyć wąska dokładkę, ale wahacze nie były wiele wyżej niż sam hokej także na pewno żadnej 13 ani 14 nie będzie
jak bedziesz tylko jechał to zatrzymaj sie u mniemcsym pisze:gdyby dało się zejść niżej... muszę pokombinować przy najbliższej wizycie w domu. Ciekawe ile dałyby oponki z profilem 40.
to jeszcze pomożesz mi ogarnąć co nie co przy dupowozie
a profil 40 dał by rade ile razy mam ci powtarzac 165/40 i skrecimy gwinta do oporu :green_fuck: