golf 3 tłuste szyby
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Ludwik
To dolanie płynu LUDWIK do zbiornika z płynem do spryskiwaczy to super pomysł pomogłoo w 5 min!!! wielkie dzieki wesołych świat
mario541
powrociły!!!!!!!!!!!!!!
Mam znowu problem jeden deszczyk i plamki powrociły !!!!.Chwila zeby szyby wyschły spryskałem płynem z ludwikiem i zeszły ale troszke deszczu i znowu sa czego to wina szyby i wycieraczek ? Poradzono mi zeby odwrocic piora skoro one to robia tylko jadac w doł i odwrociłem teraz robia jak jada w gore .Ale czemu pod wpływem deszczu plamki wracaja guma reaguje jakos na deszcz ?
mario541
SZYBA CZY PIORA
SZYBA CZY PIORA CO TO JEST ZŁE JAK MYSLICIE JAGBY TO BYŁA ZYBA TO CHYBA CAŁY CZAS A NIE JAK TYLKO POD WPŁYWEM DESZCZU NIE? BO POD PŁYNEM DO SPRYSKIWCZY SIE NIE ROBIA!
mario541
SZYBA CZY PIORA
SZYBA CZY PIORA CO TO JEST ZŁE JAK MYSLICIE JAGBY TO BYŁA ZYBA TO CHYBA CAŁY CZAS A NIE JAK TYLKO POD WPŁYWEM DESZCZU NIE? BO POD PŁYNEM DO SPRYSKIWCZY SIE NIE ROBIA!
mario541
i znowu
umyłem szyby goracom woda z ludwikiem ostra strona gombki do naczyn wycieraczki tez była super!!!ale spadł deszcz i juz mam spowrotem plamki.Spotkałem sie dzis ze znajomym i tez tak mam podobno to od wosku , on przetarł spyrytusem czystym i zeszły ale na chwile tylko na tydzien ,ale czemu to reaguje na deszcz? to chyba jednak nie wycieraczki tylko cos na szybie jakmyslicie?!
mario541
moze i te plamki sa od wosku ale ja tez takie mialem i potraktowalem je czym bylo mozna, plyny do naczyn, proszki do prania, rozpuszczalniki, spirytus i w koncu pasta polerska ktora wydaje mi sie ze zawiera wosk, i co ciekawe u mnie to chyba ta pasta jednak pomogla, wazne jest zeby szyba byla jednolicie pokryta tym "woskiem" wtedy nie robią sie plamki, dodam jeszcze ze do wcierania pasty uzylem wiertarki z koncowka do polerowania, troche sily trzeba uzyc do tego, mozliwe ze poprostu wytarlem silowo z szyby to "cos" co bylo przyczyną plamek