no to mozna dmuchac z 1,5 baraA przekładka ma 2mm.
MK IV 2.8 V6 Turbo+Nitro by Daniel1d
Moderator: G0 Karcio
switch w kabinie na nic sie zdaje, bo jak sie trakcja znajdzie to i tak tył jest "odpinany" przez Haldex wiec to nie ma sensu..djtom pisze:mam nadzieję zrobiliscie switch w kabinie?
do dokładnie zaturbiony VR tam sie nia zajaknie jak ruszysz z 4000 rpm albo wiecejdaniel1d pisze:Niema co się uczyć gaz w podłogę i start..Ale nie robiłem tego bo narazie jest sprzęgło słabe.
pokaz lepiej wykresy a nie filmiki, od ile rpm lapiesz pelny boost ?
Tak właśnie jest i u mnie.cowboy pisze:wtedy walsnie dają 2mm przekładke + 2 uszczelki
Dzięki za cenną informacje ja pisałem do nich ale mi nie odpowiedzieli bo byłem ciekaw ile tam ładują..A wiesz jakie jest tam turbo?cowboy pisze:mkIV compsportu ma przekladke bodajze 1.1 i ma shamowane 420KM
www.proturbo.com.pl
jesli podwoili moc to pewnie ponad 1 Bar, mysle ze około 1,2 bara ale tego Ci nikt nie powiedaniel1d pisze:Dzięki za cenną informacje ja pisałem do nich ale mi nie odpowiedzieli bo byłem ciekaw ile tam ładują..A wiesz jakie jest tam turbo?
a Ty masz jaki model tego turboneticsa to Ci sprawdze mape tej turbiny...
jezeli wydach tak blokuje to zrob cos z tym, turbo Ci podziekuje wiem ze to znowu kasa ale jakis dobry wydech bedzie wisienka na torcie
jeszcze raz gratsy dla Ciebie i tunera, zycze bezawaryjne jazdy, zrob tylko sprzeglo (Radzikowski nie pomoże? ) i ciesz sie moca
Wydech będzie niedługo zrobiony.cowboy pisze:jezeli wydach tak blokuje to zrob cos z tym, turbo Ci podziekuje
Sprzegło od r32 niebawem trafi do Radzikowskiego.cowboy pisze:zrob tylko sprzeglo (Radzikowski nie pomoże? ) i ciesz sie moca
to to turbocowboy pisze:a Ty masz jaki model tego turboneticsa to Ci sprawdze mape tej turbiny...
http://www.turboneticsinc.com/products/ ... gory_id=75
Dzieki tylko te dane są jakoś nie czytelne ciekawe czy to spejalnie jest tak zrobione.MaNo pisze:daniel1d na blogu compotow masz troszke danych na temat ich VRki
http://www.compsport.fotolog.pl
www.proturbo.com.pl
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt: