jak w jetta wyciagnac cala podufitke ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
jak w jetta wyciagnac cala podufitke ?
witam jak najlpeiej sciagnac w jecie podsufitke ? co do golfow to wyszukalem ze przez bagaznik najlepiej i najwygodniej , a jak sie uporac z tym w jecie ? fotele kierowcy i pasazera wystarczy na plasko rozkrecic i przejdzie to ? czy moze trzeba je wyjac ?
-
Damian3942
- Gadatliwa bestia

- Auto: Passat b5 fl 2003r Kombi
- Silnik: AZM
nie ze nie ma skladanego oparcia kanapy- bo kanape idzie wyciagnac ,znaczy oparcie w 5 minut - ale po wyciagnieciu oparcia i tak blaszana konstrukcja - ktora w calosci sklada sie z tylnej polki i ramy na oparcie - jest wspawana ( zgrzana ) na stale i nic sie z tym nie da zrobic by to chyba przez bagaznik wyciagnac, a tak sie skalda ze sie odkleila mi chcialbym ja skleic - te mate do podsufitki, a czym to najlepiej zrobic ? jedni preferuja butaprem , jedni kleje kontaktowe w spray-uZibi201 pisze:Jetta II nie ma składanego oparcia tylnej kanapy
-
Damian3942
- Gadatliwa bestia

- Auto: Passat b5 fl 2003r Kombi
- Silnik: AZM
No o to mi chodziło, że się nie da dostać do bagażnika tamtędy. A jakoś obracając ją w dwie osoby przez drzwi tylne nie da rady wyjąć?
Ja kleiłem co prawda tylko kawałek z przodu, najpierw klejem szewskim, ale zaczął gąbkę odklejać i gdzieś przeczytałem że da się Wikolem. Najpierw nie wierzyłem, bo to w końcu klej do drewna, ale poszło szybko, gładko i ładnie.
Ja kleiłem co prawda tylko kawałek z przodu, najpierw klejem szewskim, ale zaczął gąbkę odklejać i gdzieś przeczytałem że da się Wikolem. Najpierw nie wierzyłem, bo to w końcu klej do drewna, ale poszło szybko, gładko i ładnie.