[GOLF MK2] GTi by robal - SPRZEDANY ;/
Moderator: G0 Karcio
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
aaaaa no tak, msyalem ze chcesz koledze marcinowi jakos pomocadas86 pisze:seodkowe halogenki jak bys zrobil z krzyzem
zastanawialem sie na tym ale nie wiem czy nie za duzo bedzie tych krzyzy, prawde powiedziawszy myslalem ze te moje halogeny beda ciemniejsze no ale nie jest zle,zastanowie sie nad tym co proponujesz jak sie skonczyny sezon egazminacyjny
- chmurapawel
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
gleba w cale nie jest duza, ma jakos w miare wygladac ale i jezdzic normalnie po drogach na co dzien (choc i tak ciezko)
jesli chodzi o maske to robalowa taka lubi ale juz mi sie znudzila wiec zobaczymy moze na nowy sezon bedzie inna z tym ze wtedy i bra musi zniknac i waska dokladka sie pojawi
jesli chodzi o maske to robalowa taka lubi ale juz mi sie znudzila wiec zobaczymy moze na nowy sezon bedzie inna z tym ze wtedy i bra musi zniknac i waska dokladka sie pojawi
Ostatnio zmieniony czw cze 11, 2009 23:09 przez robal264, łącznie zmieniany 1 raz.