Gwizd podczas hamowania

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Michau90
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Gwizd podczas hamowania

Post autor: Michau90 » pn cze 08, 2009 00:02

Tak jak w temacie ... gdy nagle zahamuje (gwałtownie) to cos gwizda po stronie kierowcy ... gdy hamuje normalnie to jest OK ... co by to było :)

Awatar użytkownika
fleshu
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: fleshu » pn cze 08, 2009 00:46

Klocki wymieniane kiedy i na jakie? Tarcze mają rant - jaki? Jaka grubość tarcz? To jest gwizd czy piszczenie - przy normalnym hamowaniu czujemy i słyszymy tylko tarcie. Jakie to autko? Octavia, Bora, Toledo, Golf IV, A3, New Bettle? - uzupełnij swoje dane > będzie łatwiej odpowiedzieć!

Awatar użytkownika
Jazz_Blue
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: Jazz_Blue » pn cze 08, 2009 01:44

fleshu pisze:Klocki wymieniane kiedy i na jakie? Tarcze mają rant - jaki? Jaka grubość tarcz? To jest gwizd czy piszczenie - przy normalnym hamowaniu czujemy i słyszymy tylko tarcie. Jakie to autko? Octavia, Bora, Toledo, Golf IV, A3, New Bettle? - uzupełnij swoje dane > będzie łatwiej odpowiedzieć!
Skoda czy Seat to chyba nie skoro ma w danych Volkswagen 1.6SR, pewnie Golf IV ;)

Awatar użytkownika
fleshu
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: fleshu » pn cze 08, 2009 01:53

Jazz_Blue, - no fakt! Dzięki za info - ostatnio wygodny jestem i nie chce mi się szukajki odpalać! Niech uzupełni dane na głównym profilu! Ja tu dużo staram się pisać - jak bym miał każdego sprawdzać to by mi czasu na oddychanie nie starczyło heheheh.
Hamulce ważna rzecz więc lepiej żeby były w dobrym stanie!

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”