Czyjnik spryskiwaczy - gdzie podłączyć ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Czyjnik spryskiwaczy - gdzie podłączyć ?
Witam
Mam takie pytanie jak w temacie czy ma ktoś schemat lub mógłby napisać gdzie należy podłączyć czujnik płynu spryskiwaczy w MK5 tak żeby zapalała się kontrolka dodam że wcześniej nie było czujnika i mam zamiar go zamontować.
Przypuszczam też że będzie trzeba też zmienić jakiś parametr vagiem ?
Mam takie pytanie jak w temacie czy ma ktoś schemat lub mógłby napisać gdzie należy podłączyć czujnik płynu spryskiwaczy w MK5 tak żeby zapalała się kontrolka dodam że wcześniej nie było czujnika i mam zamiar go zamontować.
Przypuszczam też że będzie trzeba też zmienić jakiś parametr vagiem ?
Ostatnio zmieniony czw cze 04, 2009 19:30 przez adi.i, łącznie zmieniany 1 raz.
mettenos, instalacja to też pestka, pare osób na forum już sobie to robiło w MK IV, międy innymi ja, jeden kabel do masy, drugi dociągnąć pod odpowiedni pin w zegarach uaktywnić vagiem i gra
na schematach z volkswagen.msk.ru jest że do T32 -16 ale w V chyba w zegarach nie ma wtyczek 32 pinowych 

Ostatnio zmieniony czw cze 04, 2009 21:12 przez Oli, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]148KM/326Nm[/b]
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
no właśnie nie wiem czy na CAN-ie to takie proste - być możeOli pisze:mettenos, instalacja to też pestka, pare osób na forum już sobie to robiło w MK IV, międy innymi ja, jeden kabel do masy, drugi dociągnąć pod odpowiedni pin w zegarach uaktywnić vagiem i grana schematach z volkswagen.msk.ru jest że do T32 -16 ale w V chyba w zegarach nie ma wtyczek 32 pinowych
- chmurapawel
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: