[mk3] Parowanie szyb
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- barthetzk102
- Nowicjusz
- Kontakt:
No to GRIsha ktoś coś teraz musi postawić :p
[ Dodano: Wto Sty 17, 2006 10:26 ]
Qrucza tawrz, Smad, jaki ten świat maly wiele sie tu nie zmieniło :] Ostatnio to tylko zamkneli szpital, w ktorym pewnie sie rodziles
A co do odparowania... to może jednak lepiej nie próbować na świezym powietrzu :> sam już nie wiem. Możesz spróbować, i napisz jak efekty, bo też musze taką operacje przeprowadzić, a do garażu póki co nie mam dostępu :]
[ Dodano: Wto Sty 17, 2006 10:26 ]
Qrucza tawrz, Smad, jaki ten świat maly wiele sie tu nie zmieniło :] Ostatnio to tylko zamkneli szpital, w ktorym pewnie sie rodziles
A co do odparowania... to może jednak lepiej nie próbować na świezym powietrzu :> sam już nie wiem. Możesz spróbować, i napisz jak efekty, bo też musze taką operacje przeprowadzić, a do garażu póki co nie mam dostępu :]
Udi Memorem kompociorem...
Uważaj na spadające ściany z Sufitu!
:))
Uważaj na spadające ściany z Sufitu!
:))
Schell robi fajny środek przeciwko zaporowywaniu szyb o środka. Kosztuje to 12zł i starcza na prawie całą zimę. Należy sproskać szybe i przetrzeć ściereczką do sucha. Po jakichś dwóch trzech tygodniach znowu szyby zaczynają zaczynać zaparowywać to znowu środek i znowu spokój. Sam używam tego specyfiku i jestem zadowolony.
- barthetzk102
- Nowicjusz
- Kontakt: