WEBER 40 DCOE / POMPA PALIWA
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- MruCay
- Mały gagatek
- Kontakt:
WEBER 40 DCOE / POMPA PALIWA
Witam. Ponawiam zagadke, bo w dalszym ciagu nie zostala rozwiazana =] Czy Ktos jest w stanie powiedziec jaka wydajnosc ma mechaniczna pompa paliwa w silniku EX, ktora napedza gaznik PIerburg 2e. Ma napedzac 2x WEBER 40 DCOE i nie wiem jakie daje cisnienie i ile litrow na minute. Z gory dzieki
WOLNOŚĆ = WEBER
vw-oldschool.pl
vw-oldschool.pl
Jaka to pojemność ? Rok produkcji ?
Dobra to znalazłem. Ale nie ma pokazanej pompy w katalogu. może masz nr z tej pompy???
[ Dodano: 02 Cze 2009 15:35 ]
|Myślę że to pomoże.
http://www.motor-service-international. ... en_web.pdf
Dołączam screen , bo miałem dużo czasu żeby to przejrzeć
Dobra to znalazłem. Ale nie ma pokazanej pompy w katalogu. może masz nr z tej pompy???
[ Dodano: 02 Cze 2009 15:35 ]
|Myślę że to pomoże.
http://www.motor-service-international. ... en_web.pdf
Dołączam screen , bo miałem dużo czasu żeby to przejrzeć
Ostatnio zmieniony wt cze 02, 2009 15:39 przez Beszczyk, łącznie zmieniany 2 razy.
- MruCay
- Mały gagatek
- Kontakt:
To 1.8 jest. Produkowane byly od 83go w scirocco i cabrio. nie mam nr pompy bo nie ma mnie w chacie gdzie stoi moja golfina:/
[ Dodano: 02 Cze 2009 19:41 ]
No jest... Jest jakas info ale i tak nie wiadomo jak to czytac. znalazlem na str 446 info o tym samym silniku bo go montowali do scirocco tez. tam jest mniej tych cisniej podanych na raz Tylko i tak nie wiadomo ndo konca co to za cisnienie. myslisz ze to jest cosnienie jakie powinno isc na gaznik? 0,3-0,4 bara?
[ Dodano: 02 Cze 2009 19:41 ]
No jest... Jest jakas info ale i tak nie wiadomo jak to czytac. znalazlem na str 446 info o tym samym silniku bo go montowali do scirocco tez. tam jest mniej tych cisniej podanych na raz Tylko i tak nie wiadomo ndo konca co to za cisnienie. myslisz ze to jest cosnienie jakie powinno isc na gaznik? 0,3-0,4 bara?
WOLNOŚĆ = WEBER
vw-oldschool.pl
vw-oldschool.pl