po kolizji

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
wieczor15
Ma gadane
Ma gadane

po kolizji

Post autor: wieczor15 » wt cze 02, 2009 12:17

Witam, wiem, ze nie ten dział, ale tu zagląda najwiecej ludzi, potrzebuje szybkiej podpowiedzi. W sobote gosciu rozwalił mi audi a4 od strony kierowcy drzwi przednie, tylne przytartu błotnik tylny, lekko wgnieciny słupek i próg. naprawa oczywsice z oc sprawcy. poztrebuje porady bo raczej chce robic to bezgotówkowo w serwisie audi tylko czy ktos moze poradzic ktory serwis na slasku jest najlepszy?? np, noma2, magro itp.?zalezy mi zeby zrobic to dokladnie i na oryginalnych czesciach bo niedawno kupilem auta i zamierzam nim jeszcze trzszke pojedzic.
pozdrawiam.

Youzeq
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Youzeq » wt kwie 06, 2010 16:59

Temat stary pozwolę sobie podzielić się opinią na temat Noma2 mieszczącej się w Katowicach na Al Roździeńskiego: Bardzo zawiodłem się na jakości usługi w tym poniekąd autoryzowanym serwisie. Poniżej parę przykładów:

- Kiedyś wszystkie prace blacharskie zlecali pobliskim warsztatom pobierając niemałą prowizję, o czym dowiedziałem się przypadkowo. Nie mogę zagwarantować że obecnie im się to nie zdarza.
- kilka razy po przeglądzie rocznym wystąpił problem "niekompatybilności" tarcz i klocków hamulcowych skutkujący tym, że auto bardzo szybko wracało do naprawy.
- Na dwa przewody hamulcowe czekałem trzy tygodnie. Drugi znalazł się dopiero po tym, jak po konsultacjach ze znajomymi podałem im numer katalogowy z numerem telefonu. Sprzedano mi wtedy niespójną bajkę o tym jak to dzięki wspaniałemu systemowi komunikacji między serwisami otrzymałem część, z której ktoś inny zrezygnował...

Dziś już wiem, że autoryzowany wcale nie oznacza dobry.

Prawie jak podpis :-)

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”