Kapie Olej - POMOCY
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kapie Olej - POMOCY
Dzis zobaczyłem ze mam straszna plame pod auktiem....kapie (a raczej skapuje)w okolicy pompy wspomagania itdp....jest to olej z silnika.....jak otworze mache widac ze zapocone jest gdzie w okolicy paska rozrzadu na dole....co mogło sie stac no i ile mechanior moze za to zaspiewac...czy mozna narazie z tym jezdzic czy jak najszybciej to robic??
no niestety rozrzadu jeszcze sam nie potrafie wymienic..aczkolwiek ciagle sie cos nowego ucze...czyli pozostaje mi chyba wizyta u mechanika....nie mam pojecia co robic...czy grozne to czy nie...rano leciało sporo bo kropelka bo kropelce...teraz widze ze juz coraz mniej.....czy jeszcze jakis inne simeringi tam ida...zeby zrobic wsio na glanc.....czy taki za 12zł to jakis z najtanszych czy one po tyle chodzą??
[ Dodano: Wto Sty 17, 2006 11:38 ]
a ja myslałem ze autko zaczeło mi brac olej bo cos go ubywało wiecej niz zawsze...a to widocznie juz pierwsze oznaki tego byly bo koło masowe było zapocone..i okolice pompy takze....taz powiedz mi kolego jeszcze co przy okazji tej wymiany mozna jeszcze zrobic lub na co zwrócic uwage??
[ Dodano: Wto Sty 17, 2006 11:38 ]
a ja myslałem ze autko zaczeło mi brac olej bo cos go ubywało wiecej niz zawsze...a to widocznie juz pierwsze oznaki tego byly bo koło masowe było zapocone..i okolice pompy takze....taz powiedz mi kolego jeszcze co przy okazji tej wymiany mozna jeszcze zrobic lub na co zwrócic uwage??
ALPINE CDA-7894RB
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410
DLS A6
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410
DLS A6