Pękła mi dzisiaj linka od maski. Czy moge to samemu naprawić, czy jechać gdzieś do mechanika? bo w sumie jest już dzisiaj ciemno i nie bede tego robił. Czy wam sie kiedyś takie coś przytrafiło? bo dla mnie to jest śmieszne, a z drugiej strony bardzo niewygodne a nawet niebezpieczne
[MK2] Pękła linka od maski
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK2] Pękła linka od maski
Witam Panie i Panowie !
Pękła mi dzisiaj linka od maski. Czy moge to samemu naprawić, czy jechać gdzieś do mechanika? bo w sumie jest już dzisiaj ciemno i nie bede tego robił. Czy wam sie kiedyś takie coś przytrafiło? bo dla mnie to jest śmieszne, a z drugiej strony bardzo niewygodne a nawet niebezpieczne
jak nie wiesz jak się dostac do zamka od maski to zdejmni znaczek z atrapy i tam będzie knyfel to go przesuń w prawo i maska otwarta
[ Dodano: 06-01-16, 21:49 ]
co do naprawy to tylko wymiana linki(zrobisz to Sam--b.łatwe), koszt nie duzy
[ Dodano: 06-01-16, 21:49 ]
co do naprawy to tylko wymiana linki(zrobisz to Sam--b.łatwe), koszt nie duzy
Ostatnio zmieniony pn sty 16, 2006 23:09 przez misiek, łącznie zmieniany 1 raz.