Witam
Jak najprościej poprowadzić kabel głośnikowy od radia do przednich drzwi ??
Jeszcze jedno pytanie jak by się ta operacja okazała zbyt trudna, oryginalnie do głośników jest podpięta taka kostka z czterema kablami a w oryginalnym głośniku jest zwrotnica, da sie jakoś pod to podpiąć nowy głośnik który nie posiada zwrotnicy a ja nowej jeszcze nie nabyłem chciałbym aby działały tez oryginalne tweetery choć jeśli jest to niemożliwe proszę o instrukcje jak podpiąć sam głośnik.
Poprowadzenie kabla głosnikowego.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- chmurapawel
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
GOLF IV
Zmieniam głośniki bo oryginalne już trochę charczą.
Problem jest taki ,ze jak wpiąłem na próbę przewody w ta kostkę i podpiąłem do głośnika to nie grał on an żadnej kombinacji.
Przewody jak pisałem są cztery sprawdzałem na pierwszych dwóch jak i na dwóch następnych ale jak (wziąłem kabel 2.5 mm z kina domowego) i rozdzieliłem jego dwie końcówki na 4 i wsadziłem do tych czterech kabelków to głośnik grał razem z tweeterem ale nie wiem czy tak może być??
Zmieniam głośniki bo oryginalne już trochę charczą.
Problem jest taki ,ze jak wpiąłem na próbę przewody w ta kostkę i podpiąłem do głośnika to nie grał on an żadnej kombinacji.
Przewody jak pisałem są cztery sprawdzałem na pierwszych dwóch jak i na dwóch następnych ale jak (wziąłem kabel 2.5 mm z kina domowego) i rozdzieliłem jego dwie końcówki na 4 i wsadziłem do tych czterech kabelków to głośnik grał razem z tweeterem ale nie wiem czy tak może być??
- chmurapawel
- Gadatliwa bestia

- Kontakt: