[golf mk2] by garyvw
Moderator: G0 Karcio
- popielasty
- Gadatliwa bestia
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
dzieki wszystkim za komentarzyki
i takie fotki ze speed manii (w sumie z trasy ):
pzdr
roznica jest naprawde dosc spora, ale jezeli masz mozliwosc to laduj odrazu cos szerszego,ja po kilku miesiacach mialem straszny niedosyt, jednak przy 1-no calowym rancie kolko dosc mocno sie chowa w nadkolach, dopiero po wrzuceniu dwoch cali na tyl odczulem jakas tam satysfakcje, aczkolwiek, na dzien dzisiejszy i te dwa cale jakos mnie tak nie zadowalaja, mam nadzieje,ze predzej,czy pozniej bedzie troszku szerzej,popielasty pisze:Jak na żywo wyszła zmiana z 0.5 calowych rantów na 1 calowe? duża różnica?;p
heheh zapewne tylko dlatego,ze zabraklo dla parcha miejsca do parkowania i stal na ulicy ,a co za tym idzie troszku utrudnial ruchVirus177 pisze:na speedmani nikt nie przeszedl obojetnie kolo tego kotleta
i takie fotki ze speed manii (w sumie z trasy ):
pzdr
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
kkkubek, zgrzewczke zabieram, tak wiec mam nadzieje ,ze imprezka bedzie godna
Cieluś,ja to mysle ,ze w ta sobote sie cos wypije,(jezeli bedziesz na bautzen, cos ,gdzies czytalem,ze chciales sie tam wybrac)
pzdr
Cieluś,ja to mysle ,ze w ta sobote sie cos wypije,(jezeli bedziesz na bautzen, cos ,gdzies czytalem,ze chciales sie tam wybrac)
pzdr
Ostatnio zmieniony wt maja 26, 2009 18:57 przez Garyvw, łącznie zmieniany 2 razy.