Golf IV GTi BurberryWagon powered by ShauN^
Moderator: G0 Karcio
Hehe a może to byłem ja, bo często po grunwaldzie fruwam a auta bardzo podobne.pelton1985 pisze:tłusto
diody wyglądają ciekawie bo egzotycznie, ja też zastanawiałem sie nad diodami ale wybrałem czasrne magic coloursy, kwestja gustu ale prezentują się ok
jakiś czas temu widziałem Cię we Wrocku w okolicach grunwaldu i goniłem ale mi zwiałeś
PIONA
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
elo. widze ze z tylu to juz prawie blizniak ;P tylko wycieraczka ci zostala jeszcze. golfik bardzo ladny bo wiadomo czarny i mk4 teraz tylko gleba i jak dla mnie te lampki z przodu troszke przesadzone przydalo by sie wymienic na jakies ori albo ciemne hella ale to twoj wybor ( mam nadzieje ze sie nie obrazisz:P )
pozdro
pozdro
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no ładnie się prezentuje z tymi lampami pozdro
VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
- ShauN
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
nie odzywaj się do mnie !!!!!kacpersky pisze:( mam nadzieje ze sie nie obrazisz:P )
dzienksmaciek.wroc pisze:no ładnie się prezentuje z tymi lampami pozdro
Korzystając z tego że miałem jeden dzień urlopu, wymyłem swojego vweja i porobiłem parę zdjątek. W międzyczasie doszły kapsle VW do fegl. A oto co wyszło...
Yhh... trochę się tego nazbierało... Teraz czas na zmianę programu i springi 35/35/ .Gwint w przyszłym sezonie.
Miłego oglądania... Cyaa
-
- Użytkownik
- Kontakt: