[mk3] płyn słabo leci ze spryskiwacza
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- tomasz2000
- Nowicjusz
[mk3] płyn słabo leci ze spryskiwacza
z jednego z otwórów w prawym spryskiwaczu szyby przedniej bardzo słabo leci płyn, ledwo dolatuje do szyby, z drugiego otworu wszystko ładnie pryska na szybę. Czy możliwe jes ze on sie przytkał jakimś brudem?? nie bardzo wiem jak te spryskiwacze są zbudowane, można go próbować tak po prostu spróbować przetkać??
-
- Ma gadane
ja przepchałem u siebie ale jak mi sie płyn skończył to zassało syfy i znowu mam zapchane
nie wiecie czasami czy mozna kupic jakieś lepsze końcówki do mk3?
takie np jak w skodzie octavii, tam płyn ładnie rozpryskuje sie na całą szybe równomiernie a nie dwoma strumieniami
lub moze pasują od jakiegoś innego auta i dają lepszy afekt?
nie wiecie czasami czy mozna kupic jakieś lepsze końcówki do mk3?
takie np jak w skodzie octavii, tam płyn ładnie rozpryskuje sie na całą szybe równomiernie a nie dwoma strumieniami
lub moze pasują od jakiegoś innego auta i dają lepszy afekt?
no własnie o taką mgiełke mi chodziłoPrzemo440 pisze:adamo122, ja wstawiłem od polo 6n te lepiej pryskaja bo taka mgiełka ale jest mały problem bo są krutsze niz w mk3
tylko powiedz mi co kryje sie pod pojęciem Polo 6n ? bo nie znam sie na modelach polówek
i jeszcze o co chodzi , ze są krutsze? pasują bez większych przeróbek, czy trzeba wspawywać blache? czy moze w innym sensie są krutsze?
dzięki za odpowiedz