nie włącza sie ssanie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
nie włącza sie ssanie
Witam!Posiadam VW Golf MK4 1.6 SR i mam problem,a mianowicie brak ssania...wymienilem czujnik temperatury cieczy i nic nie dalo,kupilem drugi ii tez klapa.Odpalam auto i obroty rzedu 800-900 i silnik parkocze...silnik normalnie pracuje jak sie zagrzeje,,chociaz zauwazylem jakby troszke spadly mu obroty na biegu jalowym gdy cieply silnik,,,nie znam sie na mechanice ii mechanik tez niebarrdzo wiedzial co zrobic!!Barrdzo prosze o pomoc:)
vwpeter87
Witam:)uuff uporalem sie z problemem:)Powodem tego byla jak ocenili specjalisci "schlastana"PRZEPUSTNICA(prawdopodobnie jeszcze tak styranej przepustnicy nie widzieli
barrdzo duzo "syfu''w odmie!najpierw mi przeczyscili ale niestety nie dalo to sukcesu:)koszt nowej przepustnicy+wymiana=500zł:(:(dziala idealnie:)pozdrawiam
[ Dodano: 05 Cze 2009 22:15 ]
Witam:)uuff uporalem sie z problemem:)Powodem tego byla jak ocenili specjalisci "schlastana"PRZEPUSTNICA(prawdopodobnie jeszcze tak styranej przepustnicy nie widzieli
barrdzo duzo "syfu''w odmie!najpierw mi przeczyscili ale niestety nie dalo to sukcesu:)koszt nowej przepustnicy+wymiana=500zł:(:(dziala idealnie:)pozdrawiam
[ Dodano: 05 Cze 2009 22:15 ]
vwpeter87