Kiedys Ktos podawal manuala jak to zrobic, wraz ze zdjeciami. Niestety lupka nie dziala

Interesuje mnie rowniez jak zrobic cos takiego, zeby po wsadzeniu kluczyka do stacyjki automatycznie zapalaly sie swiatla?
Prosze o odpowiedzi
Pozdrawiam

artur
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Dziala, na samym dole strony masz wyszukiwarke. Montaz jest b. latwy. Wystarczy plusem wpiac sie do okraglej kostki nad chlodnica. Kolor kabla chyba szarozolty wchodzacy w kostke, z drugiej strony masz puste miejsce w ktore mozesz wcisnac nowy pin z kablem. Minus wiadomo do masy, ja dalem bezposrednio do aku. Oczywiscie tak ci zadziala jesli masz oryginalny wlacznik.art66 pisze:Witam
Kiedys Ktos podawal manuala jak to zrobic, wraz ze zdjeciami. Niestety lupka nie dziala
Wlacznik oryginalny z opcja halogenow musi dac sie dwukrotnie wyciagnac. Z prawej strony wlacznika masz 2 lampki i 2 ikonki PRZYKLAD, inaczej pozostaje albo wymiana tego modulu albo rzezba i montaz zewn wlacznika. Szybciej jak wymienisz wlacznik i podepniejsz sie do inst fabrycznej, samemu to zrobisz.art66 pisze:Hmmm, nie wiem czy mam oryginalny wlacznik. Moj wlacznik swiatel jest dwupozycyjny, ale daje sie go lekko wyciagnac i przekrecic
Wlacznik oryginalny z opcja halogenow musi dac sie dwukrotnie wyciagnac. Z prawej strony wlacznika masz 2 lampki i 2 ikonki \Gitner pisze:art66 pisze:Hmmm, nie wiem czy mam oryginalny wlacznik. Moj wlacznik swiatel jest dwupozycyjny, ale daje sie go lekko wyciagnac i przekrecic
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 96 gości