a ty pało w ogóle mnie słuchasz jak do ciebie mówięPoncek17 pisze:ale jestes pala powiedziales ze nic nie chromujesz na ten sezon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[MK1 VR6] by kkkubek
Moderator: G0 Karcio
Od razu pol silnikaidgray pisze:a ty pało w ogóle mnie słuchasz jak do ciebie mówięPoncek17 pisze:ale jestes pala powiedziales ze nic nie chromujesz na ten sezon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!rozmawialiśmy i ci mówiłem że wysyła pół silnika do chromowania
					Ostatnio zmieniony pt maja 22, 2009 09:34 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.

NORD-VAG.PL
						- Rafalek114
 - Forum Master

- Kontakt:

- mietek-tychowo
 - Ma gadane

- Kontakt:

nie no ale naprawdę będzie pięknie, nie mogę doczekać się fotek z silnikiem pod maską  

jestem ciekawy ile zostanie miejsca pod maską

jestem ciekawy ile zostanie miejsca pod maską
					Ostatnio zmieniony pt maja 22, 2009 09:45 przez mietek-tychowo, łącznie zmieniany 1 raz.

widzisz poncek ja tez ci mowilem ze wysyłaa ty ze maluje :green_fuck:idgray pisze:Poncek17 napisał/a:
ale jestes pala powiedziales ze nic nie chromujesz na ten sezon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ty pało w ogóle mnie słuchasz jak do ciebie mówięrozmawialiśmy i ci mówiłem że wysyła pół silnika do chromowania
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141184/]>>>Mój VW Golf MK3 GT Special<<<[/url]
						- Gruby_malbork
 - Forum Master

- Kontakt:

- pczerniej
 - Forum Master

- Kontakt:

no prace troszku posunęły się do przodu od rana  
 silniczek pięknie się prezentuje , kolektor blaskiem bije po oczach  
 ... tylko mechanik coś nie chętny do współpracy  

Ostatnio zmieniony pn maja 25, 2009 19:28 przez pczerniej, łącznie zmieniany 1 raz.

Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
						Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
- Rafalek114
 - Forum Master

- Kontakt: