a ty pało w ogóle mnie słuchasz jak do ciebie mówię rozmawialiśmy i ci mówiłem że wysyła pół silnika do chromowaniaPoncek17 pisze:ale jestes pala powiedziales ze nic nie chromujesz na ten sezon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[MK1 VR6] by kkkubek
Moderator: G0 Karcio
Od razu pol silnika Pare drobiazgow tylko zrobione jest, pol silnika to na zime wysylam Poncek mowilem ci kilka razy ze jest w chromowaniu ale jakos do ciebie nie do cieralo co mowilem, wiec powiedzialem ci ze idzie w mat I nawet cie nie oklamalem bo caly silnik jest czarny poza goraidgray pisze:a ty pało w ogóle mnie słuchasz jak do ciebie mówię rozmawialiśmy i ci mówiłem że wysyła pół silnika do chromowaniaPoncek17 pisze:ale jestes pala powiedziales ze nic nie chromujesz na ten sezon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony pt maja 22, 2009 09:34 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
- mietek-tychowo
- Ma gadane
- Kontakt:
nie no ale naprawdę będzie pięknie, nie mogę doczekać się fotek z silnikiem pod maską
jestem ciekawy ile zostanie miejsca pod maską
jestem ciekawy ile zostanie miejsca pod maską
Ostatnio zmieniony pt maja 22, 2009 09:45 przez mietek-tychowo, łącznie zmieniany 1 raz.
widzisz poncek ja tez ci mowilem ze wysyłaa ty ze maluje :green_fuck:idgray pisze:Poncek17 napisał/a:
ale jestes pala powiedziales ze nic nie chromujesz na ten sezon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ty pało w ogóle mnie słuchasz jak do ciebie mówię rozmawialiśmy i ci mówiłem że wysyła pół silnika do chromowania
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141184/]>>>Mój VW Golf MK3 GT Special<<<[/url]
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
no prace troszku posunęły się do przodu od rana silniczek pięknie się prezentuje , kolektor blaskiem bije po oczach ... tylko mechanik coś nie chętny do współpracy
Ostatnio zmieniony pn maja 25, 2009 19:28 przez pczerniej, łącznie zmieniany 1 raz.
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt: