wylegiwał się pod domemChristopherek pisze:zawsze tam stoi:-)

Moderator: G0 Karcio
Tak z allegro. Troszkę pracy będzie z montażem spryskiwaczy, ale to standard. Mam pewien patent aby umieścić zderzak na belce od EU. Jeśli się uda to na pewno opiszę krok po kroku co i jak zrobićemilson pisze:ten z allegro zderzak:D heheh troche pracy trzeba w niego wlozyc i bedzie git
emilson pisze:ten z allegro zderzak:D heheh troche pracy trzeba w niego wlozyc i bedzie git
podejzewam ze to nie ten zderzak o ktorym myslicieidgray pisze:nie sądziłem że ktoś się zdecyduje na jego zakup, szczególnie za ta cenę ale do odważnych świat należy
dokładnie myślałem że to ten ale skoro nie to tragedii nie masZcZeWi pisze:pewnie chodzilo ci o TEN on nadal sobie wisi na allegro tylko obecnie cena troche spadla
jestem bardzo ciekaw co to za patent i czy dużo rzeźby z tym będzieszparak pisze:Mam pewien patent aby umieścić zderzak na belce od EU. Jeśli się uda to na pewno opiszę krok po kroku co i jak zrobić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości