Co to oznacza "Guarnizio Ni Freni"
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Co to oznacza "Guarnizio Ni Freni"
Na liczniku wyświetlił mi sie napis "Guarnizio Ni Freni!" Wiecie co może znaczyć? Udało mi sie dowiedzieć że Freni oznacza po włosku hamować. A i jeszcze coś wyżej na wyświetlaczu zapala sie kółko z takimi szczękami po bokach. Prosze o pomoc
- Adrian1980
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
lub gdzies przewod od czujnika klocka sie przetarł...Lipek81 pisze:Jeżeli chodzi o te kółko, to zużyte klocki hamulcowe.
Ostatnio zmieniony pn maja 18, 2009 14:26 przez Adrian1980, łącznie zmieniany 1 raz.
Czarny turboklekocik
Odkręcałem koła i klocki rzeczywiście są cienkie ale nie aż tak do końca. co do czujników to kable idące do nich są w bardzo dobrym stanie tak więc stawiam na te klocki. Dzięki za pomoc .
P.S. Jak zmienić język w którym wyświetlają się napisy na liczniku np na angielski (posiadam kabel Vag) czy to nie skasuje licznika bądź nie rozreguluje go?
P.S. Jak zmienić język w którym wyświetlają się napisy na liczniku np na angielski (posiadam kabel Vag) czy to nie skasuje licznika bądź nie rozreguluje go?
Ostatnio zmieniony pn maja 18, 2009 15:37 przez Wojtek010, łącznie zmieniany 2 razy.
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
"Guarnizioni ni Freni!" - nieszczelność hamulców. Prawdopodobnie wyciek płynu z układu
O ZMIANIE JĘZYKA masz tam.
I okazało się że Google-tłumacz jest do luftu!
Faktyczne tłumaczenia ze strony forum Passat są TUTAJ i rację miał Kolega Lipek81 (co fachowiec - to Fachowiec!), otóż klocki!
O ZMIANIE JĘZYKA masz tam.
I okazało się że Google-tłumacz jest do luftu!
Faktyczne tłumaczenia ze strony forum Passat są TUTAJ i rację miał Kolega Lipek81 (co fachowiec - to Fachowiec!), otóż klocki!
Ostatnio zmieniony pn maja 18, 2009 17:53 przez Zico63b, łącznie zmieniany 2 razy.
- FILIP_1988
- Ma gadane