rpoblem z fotelem

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
bobik_112
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

rpoblem z fotelem

Post autor: bobik_112 » czw sty 12, 2006 22:53

Witam mam problem z fotelem pasazera. problem jest taki ze sie nie podnosi bo urwala sie jedna z linek jak to naprawic bo nie wiek jak sie dostac zeby wymienic ta linke mam nadzieje ze mi kto pomoze z gory dzieki

Tomasz Żaguń
Forum Master
Forum Master

Post autor: Tomasz Żaguń » czw sty 12, 2006 23:02

Najprościej i najszybciej jest podwiesić zerwany zaczep do góry i zaczepić go o oparcie za pomocą sprężynki lub też drucika i będzie ok.no a jak będziesz chciał naprawić to musisz odgiąć takie ostre blaszki u dołu poarcia i wypiąć tapicerkę i podciągnąć ją do góry i wtedy zobaczyszswoją linkę do wymiany.Jeszcze jedno dla ułatwienia wypnij z siedziska oparcie jest na takich bolcach z zawleczkami i poprostu wyciągnij je z samochodu to łatwiej będzie Ci się to naprawiać

Awatar użytkownika
misiek
_
_
Kontakt:

Post autor: misiek » czw sty 12, 2006 23:03

miałem ten sam problem z fotelem kierowcy, trzeba rozebrać cały fotel tj. zdjąć tapicerkę z niego i wtedy ukażą ci sie te linki, ja zrobiłem w ten sposób że podwiązałem ten haczyk, na którym mi sie urwała linka, do góry że wogle nie haczy

:-k ...

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”