jak podnieść przednie reflektory
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
Damian3942
- Gadatliwa bestia

- Auto: Passat b5 fl 2003r Kombi
- Silnik: AZM
jak podnieść przednie reflektory
moze i głupie pytanie ale jak podnieść przednie reflektory żeby świeciły wyżej/dalej znalazłem coś na forum ale to nie to chociaz tez sie przydało (chodzi mi o śrubki które kręcić aby sie podniosły) golfik to mk2 90r. były silniczki zamontowane ale poprzednik je wymontował i niestety zostawił na najniższym i świecą źle nic nie widać...
passat b5 115KM AZM 2003r
Re: jak podnieść przednie reflektory
Nie wiem czy dobrze pamietam ale chyba w reflektorze sa 3 srubki - 2 u gory i jedna na dole... jesli tak to musisz wykrecic troche te na doleDamian3942 pisze:moze i głupie pytanie ale jak podnieść przednie reflektory żeby świeciły wyżej/dalej znalazłem coś na forum ale to nie to chociaz tez sie przydało (chodzi mi o śrubki które kręcić aby sie podniosły) golfik to mk2 90r. były silniczki zamontowane ale poprzednik je wymontował i niestety zostawił na najniższym i świecą źle nic nie widać...
nawet jak masz silniczki do regulacji to sa one umieszczone wlasnie przy tej dolnej srubce
Gorne sa od regulacji na boki
Ostatnio zmieniony wt maja 12, 2009 21:55 przez fifel, łącznie zmieniany 1 raz.
[img]http://i5.photobucket.com/albums/y182/johnnie_oo/zakaz-1.jpg[/img]
-
Damian3942
- Gadatliwa bestia

- Auto: Passat b5 fl 2003r Kombi
- Silnik: AZM