Otóż mam taki problem.Posiadam w golfiku grill na 4 lampy.Te w środku mam podłączone razem z długimi światłami.Problem jest taki ze mi jeden z reflektorków h3 strasznie zardzewiał od środka
Reflektorki H3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
borubar1986
- Nowicjusz

Reflektorki H3
Witam panowie.
Otóż mam taki problem.Posiadam w golfiku grill na 4 lampy.Te w środku mam podłączone razem z długimi światłami.Problem jest taki ze mi jeden z reflektorków h3 strasznie zardzewiał od środka
Chciałbym go wymienic ale nie moge znalezc oryginalnych zamienników (nie wiem czy były takie h3 dalekosiezne ale nie chcem przeciwmgielnych)Mam halogeny Autopala który mi zardzewiał po roku i nie chcem wstawiac tego szajsu raz jeszcze.Czy moze mi podpowiedziec jaką firme ewentualnie moge wybrac na te halogenki,które posłużą troche dłuzej od Autopala?