Felgi aluminiowe
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
Felgi aluminiowe
Witam
Kupiłem sobie używane ale w bardzo dobrym stanie felgi aluminiowe 15 cali i sa na nich już do wywalenia opony 195/50/15 cali. I mam pytanie jakie na te fele założyć lacie, tak też zeby twardzo sie nie jezdziło i żeby nie był za niskie.
Pozdrawiam
Mariusz D.
Kupiłem sobie używane ale w bardzo dobrym stanie felgi aluminiowe 15 cali i sa na nich już do wywalenia opony 195/50/15 cali. I mam pytanie jakie na te fele założyć lacie, tak też zeby twardzo sie nie jezdziło i żeby nie był za niskie.
Pozdrawiam
Mariusz D.
-
- Ma gadane
-
- Gadatliwa bestia
-
- Ma gadane
-
- Gadatliwa bestia
-
- Ma gadane
-
- Gadatliwa bestia
-
- Ma gadane
-
- Gadatliwa bestia
potwierdzam - na 195/50/15 jeździ sie superrydzu pisze:Ja na 15" miałem 195/50 i na trasie było super, zakręty pewne i bez uślizgu. Ale jak wjechałem do Wrocławia to myślałem że wypluje wątrobę.
Żona w ciąży więc alusy powędrowały na haki w garażu i na wiosne sprzedaję.
Mnie jeździło się super tylko ona ciągle robiła za alarm i wyła
czuje sie przyczepnośc !! choć rzeczywiście twardo i na koleinach troche rzuca
mnie sie podobało i mojej dziewczynie też
zatem moż kupie od Ciebie te aluski - możesz wkleić zdjecie albo podesłać na cowboy@o2.pl ?
ps. teraz jeżdze na 14 zimówkach - 175/65/14....
jeśli chodzi o rozmiary to 195/50 podane są jako oryginalny rozmiar dopuszczony przez VW.
Fotki moich alusków możesz znaleźć na mojej stronie www.rydzu.pl w zakłądce moje auto.
Felgi to OZ miały stare logo ale zmieniłem na nowe żeby lepiej wyglądało. Dzięki ET ładnie prezentują się na samochodzie i wyglądają na szersze. Jeśli jesteś zainteresowany zakupem to możemy się dogadać na PRIV-oczywiście razem z oponami.
Fotki moich alusków możesz znaleźć na mojej stronie www.rydzu.pl w zakłądce moje auto.
Felgi to OZ miały stare logo ale zmieniłem na nowe żeby lepiej wyglądało. Dzięki ET ładnie prezentują się na samochodzie i wyglądają na szersze. Jeśli jesteś zainteresowany zakupem to możemy się dogadać na PRIV-oczywiście razem z oponami.