Witam. Jeżeli przeoczyłem jakiś temat podobny do mojego to z góry przepraszam ale sprawdzałem i nie znalazłem.
Mam 2 problemy:
1. nie działa mi tylna wycieraczka
2. gdy włączam nadmuch np. na 3. (max) to zimne powietrze leci jak zazwyczaj, a ciepłe prawie wcale (także na rozgrzanym silniku, jeżeli to ma coś do rzeczy)
Tylna wycieraczka, ciepło w nadmuchu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
jesli nie dmucha ciepłym powietrzem przy nagrzanym silniku wiec zapewne nagrzewnica do wymiany...
sprawdz bezpieczniki.. jesla masz stara skrzynke z bezpiecznikami to 12 bezpieczik od lewej strony.. jesli nowa skrzyka to 4 od lewej.. zalezy który rok twego gofera.. jesli jest ok ( bezpiecznik) to sprawdz napiecie na wtyczce.. jesli jest to mozliwe ze silnik od wycieraczki padł ..
sprawdz bezpieczniki.. jesla masz stara skrzynke z bezpiecznikami to 12 bezpieczik od lewej strony.. jesli nowa skrzyka to 4 od lewej.. zalezy który rok twego gofera.. jesli jest ok ( bezpiecznik) to sprawdz napiecie na wtyczce.. jesli jest to mozliwe ze silnik od wycieraczki padł ..