Przeróbka lamp z elektrycznej regulacji na manualną
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
kleryk
Przeróbka lamp z elektrycznej regulacji na manualną
Witam mam na oku lampy do jetty ale sa pod elektryczną regulację. Pytanie brzmi czy dużo rzeźby jest z przerobieniem na manual.
Ewentualnie co mi jest potrzebne do zrobienia elektrycznej regulacji, i czy każdy elektryk mi to zrobi?
Pozdrawiam
Ewentualnie co mi jest potrzebne do zrobienia elektrycznej regulacji, i czy każdy elektryk mi to zrobi?
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt maja 12, 2009 07:09 przez kleryk, łącznie zmieniany 1 raz.
jeżeli je kupisz z silnikami, to nie musisz nic przerabiać, montujesz je razem z silnikami, ustawiasz i jedziesz (prawdopodobnie będzie potrzebna korekta ustawienia odbłyśników - zrobisz to na krótko podpinając silniki), zawsze też możesz się z kimś zamienić na mocowania, jest dużo osób które chcą przerobić lampy na elektrycznekleryk pisze:Witam mam na oku lampy do jetty ale sa pod elektryczną regulację. Pytanie brzmi czy dużo rzeźby jest z przerobieniem na manual.
na pewno potrzebny będzie potencjometr do ustawiania świateł (ten w kabinie) przewody, wtyczki do silników lampkleryk pisze:Ewentualnie co mi jest potrzebne do zrobienia elektrycznej regulacji,
najlepiej jak to będzie elektromechanik samochodowykleryk pisze:i czy każdy elektryk mi to zrobi?
-
kleryk
-
kleryk