problem :[ strzelilo i nie chce zapalic, jezdzic :/
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
przyjrzyj się dobrze, od spodu zalane takim plastykiem, w nim są nity chyba. Trzeba wywiercićneromax pisze:wyslales od 323f ... tutaj jest to chyba nierozbieralne :/ bo zadnych srubek nie ma .
Ostatnio zmieniony ndz maja 10, 2009 18:31 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
dziki za porady koledzy dzis zrobiłem wsadzialem inny i jest OK..teraz bede sie bał jezdzic na gazie :/ musze jakies dodatkowe zabezpieczenie sobie zamontowac na tej rurze..
i teraz tak: jade na regulacje gazu i kupuje zestaw (swiece, kable kapulka i palec) tylko poradzcie jakiej firmy, ale zeby mnie nie zrujnowalo cenowo jak ta przeplywka :/
i teraz tak: jade na regulacje gazu i kupuje zestaw (swiece, kable kapulka i palec) tylko poradzcie jakiej firmy, ale zeby mnie nie zrujnowalo cenowo jak ta przeplywka :/
Ostatnio zmieniony pn maja 11, 2009 20:27 przez neromax, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.
- Paweł Marek
- V.I.P.
ja jeżdżę na najtańszych janmorach ale naprawdę na wszystko możesz żałować ale nie na kable. Przecież właśnie od nich sa potem strzały. Beru sobie nie kupisz? Jakieś 120 zeta chyba.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.