MK4 opuszczanie swiateł nie działa???

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

waldekkkkk

MK4 opuszczanie swiateł nie działa???

Post autor: waldekkkkk » śr sty 11, 2006 20:15

od pewnego czsu nie działaja mi opuszczanie swiatel z lewej strony jest pokretło i po przekreceniu na duł nie dział moze to przez to ze kilka miesiecy temy zakładałem klimatronik i jakiejs kostki nie wpieli bo srokek rozbieraja do ostatnirj srubki a moze to jakis bezpiecznik.????????????

Awatar użytkownika
dark972
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: dark972 » śr sty 11, 2006 20:19

sprawdz bezpieczniki... :rolleyes: ..potem poszukaj w kostkach, też tak miałem !

waldekkkkk

Post autor: waldekkkkk » śr sty 11, 2006 20:23

bezpiecznik to pewnie jak by sie spalił to jeszcze cos by nie chodziło bo osobny bezpiecznik na to raczej nie bedzie, pewnie cos z kostkami mogli nie wpiac bo im sie spieszyło, dzieki.

Awatar użytkownika
dark972
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: dark972 » śr sty 11, 2006 20:35

ja miałem bezpiecznik, a "im zawsze sie spieszy , mi np. robiąc przgląd 30 tys.km zepsuli c. zamek prawych drzwi ciekawe co tam szukali ? :green_fuck: pozdr.
szukaj do skutku ..a może sam ( potencjometr do świateł siadł?)

waldekkkkk

Post autor: waldekkkkk » śr sty 11, 2006 20:40

potencjometr powinien byc ok bo ja sie nim nawet nie bawiłem to stało sie z nia na dzien własnie po tej klimie, poszukam w bezpiecznikach, dzieki.

Awatar użytkownika
dark972
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: dark972 » śr sty 11, 2006 20:57

szukaj a bedzie ci dane. powodzenia.

Awatar użytkownika
ksionc
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: ksionc » czw sty 12, 2006 03:24

jeżeli to coś pomoże to bezpiecznik od regulacji świateł jest odpowiedzialny również za prawe światło mijania. wartrość prądu 10A. jak otworzysz skrzynkę bezpieczników z boku tablicy rozdzielczej to ten bezpiecznik znajduje się lewym górnym rogu tzn pierwszy rząd od góry pierwszy od prawej.

sorki wczoraj źle napisałem: bezpiecznik znajduje się w prawym górnym rogu, a napisałem że w lewym. sorki za pomyłkę ale to chyba ze zmęcznenia
Ostatnio zmieniony czw sty 12, 2006 15:50 przez ksionc, łącznie zmieniany 2 razy.

Mody mode on in one point najn ti di aj endzajn

bodzio_j
Lord GTI
Lord GTI
Kontakt:

Post autor: bodzio_j » czw sty 12, 2006 07:10

ksionc pisze:jeżeli to coś pomoże to bezpiecznik od regulacji świateł jest odpowiedzialny również za prawe światło mijania
Czy prawe światło mijania świeci? Jeśli tak to raczej brak połączenia- nie wpięta kostka. Fakt, że stało się to przy okazji zakładania klimatronika może być przypadkiem. Też stawiam na bezpiecznik. Tym bardziej, że 10A wydaje mi się nieco za słaby.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”