Co do kół to myślę że po sprzedaży tych można by było kupić coś bardziej pasującego (w tej samej cenie), lusterka przecież też nie kosztują majątku, znaczki 12V samemu za darmo w 5 minut można ściągnąć więc tu nie chodzi ani o czas, ani o kase... właścicielowi podoba się taki jaki jest (i tak być powinno!) więc jest okdonhihot pisze:Jet wiele do zrobienia ale wiadomo czas kasa itp. czasami nie pozwalają.
[GOLF MK2] VR6 24v by TheBiSHoP
Moderator: G0 Karcio
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
VAG Nowy Staw '10, '11, '12, Vw Mania '07,'08,'09,'10,'11,'12
- Yasiu
- edition one
- Kontakt:
świetne autko o ile nie zmieniło właściciela to staliśmy obok siebie na manii 2008 wiec autko obejżalem sobie bardzo dokładnie i świetny egzemplarz PozdraVWiam
mój mkII GTI Edition One
viewtopic.php?f=87&t=246062&start=210" onclick="window.open(this.href);return false;
V.A.G Korps -----------------> http://www.facebook.com/VAGkorps" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=87&t=246062&start=210" onclick="window.open(this.href);return false;
V.A.G Korps -----------------> http://www.facebook.com/VAGkorps" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie jest bez gustu tylko w moim guście, a nie twoim.becior pisze:Widziałem golfa nawet na żywo i jak dla mnie jest zrobiony zupełnie bez gustu
Narazie zostały skrócone, ale dalej kichowato wygląda więc trzeba będzie obudowy głośników zbudować całkiem od nowa. Te wielkie puchy to był pomysł poprzedniego właściciela, mimo że wykonane były dość starannie nie bardzo jest jak je przebudować.cojtalek pisze:jedyne co bym dopracował to boczki z głośnikami !
Nie muszę, ale nie ja go nalepiałem i nie wiem co się stanie gdy zacznę go odrywać.emilson pisze:ten znaczek z tylu na pasie 12V musisz miec?:)
Do przyszłego roku kiedy to planuję położyć świeży lakier musi on tam zostać.
Uwież mi, że naprawdę mnie to nie boli. Gdybym chciał, auto do lansu żeby wszyscy się na mnie gapili to jest wiele ciekawszych fur do tego niż mk2becior pisze:Gdybym nie wiedział, że ma VR6 pod maską to nawet nie zwróciłbym uwagi na spocie
Na Mani 2008 było już moje =]Yasiu pisze:o ile nie zmieniło właściciela to staliśmy obok siebie na manii 2008
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt: