3 światło stopu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
3 światło stopu
Witam, mam pytanie mianowicie gdzie dostane 3 swiatło stopu do golfa 3? Musze je wkręcac na śruby do blachy czy jest inny sposob?
- lukasfenix
- Gadatliwa bestia
W większości sklepów motoryzacyjnych.mlodzian pisze:gdzie dostane 3 swiatło stopu do golfa 3
Zależy jakie to będzie światło czy wiszące-> wtedy na wkręty, nie koniecznie do blachy, czy klejone do szyby-> wtedy dobrze odczyść benzyną ekstrakcyjną miejsce klejenia, żeby po jakimś czasie nie odpadło.mlodzian pisze:Musze je wkręcac na śruby do blachy czy jest inny sposob?
- Bbrutus (Burex)
- Ma gadane
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: Passat b5 fl 2003r Kombi
- Silnik: AZM
jak schemat ?? nudzisz kogos zeby nacisnął ci stopa ewentualnie przyciskasz czymś i patrzysz gdzie na piecie a masa to juz pikuś ewentualnie patrzysz jak idą styki od żarówki ja tak zrobiłem w mk2 i swieci ładnie aaa oczywiście mam na myśli napiecie na tych kabelkach co wychodzą od lampy z tyłu nie w bezpiecznikach czy pedale hamulca chociaż mozna i tak ale to za duzo zabawy :green_fuck:
passat b5 115KM AZM 2003r
W MK3 masz złącza w lampie tylnej po stronie pasażera. Oczywiście dobrze sprawdzić, ale połapiesz się już po samych ścieżkach gdzie jest stop
Też w tygodniu będę dokładał sobie trzeci stop - chcę go przykleić czarnym klejem do szyb, kabel górą w klapie, potem gumową przeplotką, dołem do słupka i jestem przy lampie
Też w tygodniu będę dokładał sobie trzeci stop - chcę go przykleić czarnym klejem do szyb, kabel górą w klapie, potem gumową przeplotką, dołem do słupka i jestem przy lampie
VW