MK4 opuszczanie swiateł nie działa???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
MK4 opuszczanie swiateł nie działa???
od pewnego czsu nie działaja mi opuszczanie swiatel z lewej strony jest pokretło i po przekreceniu na duł nie dział moze to przez to ze kilka miesiecy temy zakładałem klimatronik i jakiejs kostki nie wpieli bo srokek rozbieraja do ostatnirj srubki a moze to jakis bezpiecznik.????????????
- ksionc
- Użytkownik
- Kontakt:
jeżeli to coś pomoże to bezpiecznik od regulacji świateł jest odpowiedzialny również za prawe światło mijania. wartrość prądu 10A. jak otworzysz skrzynkę bezpieczników z boku tablicy rozdzielczej to ten bezpiecznik znajduje się lewym górnym rogu tzn pierwszy rząd od góry pierwszy od prawej.
sorki wczoraj źle napisałem: bezpiecznik znajduje się w prawym górnym rogu, a napisałem że w lewym. sorki za pomyłkę ale to chyba ze zmęcznenia
sorki wczoraj źle napisałem: bezpiecznik znajduje się w prawym górnym rogu, a napisałem że w lewym. sorki za pomyłkę ale to chyba ze zmęcznenia
Ostatnio zmieniony czw sty 12, 2006 15:50 przez ksionc, łącznie zmieniany 2 razy.
Mody mode on in one point najn ti di aj endzajn
Czy prawe światło mijania świeci? Jeśli tak to raczej brak połączenia- nie wpięta kostka. Fakt, że stało się to przy okazji zakładania klimatronika może być przypadkiem. Też stawiam na bezpiecznik. Tym bardziej, że 10A wydaje mi się nieco za słaby.ksionc pisze:jeżeli to coś pomoże to bezpiecznik od regulacji świateł jest odpowiedzialny również za prawe światło mijania