[ VR6 BLUE FOX EDITION ]
Moderator: G0 Karcio
Hehe do manii się wyrobiętauka pisze:No dajeszWszystko ok, tylko tempo narzuć, bo się nie wyrobisz

heheheDawca_Nerek pisze:usiadłeś na aparat a on zrobił zdjęcie ??
 nie wiem czy by to tak ładnie wyglądało jak wydech
 nie wiem czy by to tak ładnie wyglądało jak wydech  
dopiero na VW Maniee wlecimyk3fir pisze:slyszalem ze Ciebie i tauki nie bedzie na majowce

- Dawca_Nerek
- Forum Master 
Jak narazie niestety nic się nie dziejetauka pisze:Fox_00, I jak tam się dzieje?? Zostały ci niecałe 2 miesiące
 brak czasu
 brak czasu  nawet nie miałem czasu wszystkich części pozamawiać
 nawet nie miałem czasu wszystkich części pozamawiać  teraz trochę więcej wolnego będę miał od pracy więc się mogę wziąć i zacząć w końcu montować ten silniczek
 teraz trochę więcej wolnego będę miał od pracy więc się mogę wziąć i zacząć w końcu montować ten silniczek 
ale ostatnio zamówiłem chłodnicę i dzisiaj będę zamawiał serwo. I jak tylko serwo mi w dojdzie to w tą albo w następną sobotę wkładam silnik

Cisza bo nie było czasu na dalsze kroki przy swapietauka pisze:Fox_00, mistrzu i jak tam działania?? cisza jak makiem zasial?? Dotrzesz na manię czy nie??

ale dzięki koledze cyarnz który jest dosłownie magikiem i potrafi wszystko przy VR6 to silnik jest już wsadzony i elektryka podłączona

Jedynie jeszcze kilka części potrzebuję i odpalam

A na Manie powinienem dotrzeć

tylko ciężko trochę z częściami jest :/
Jak będą wszystkie części to dam radecyarnz pisze:nie sadze:)), ale kto wie, jak sie wezmie do roboty to wszystko mozliwe

Filmik z pierwszego odpalenia 
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=iqeSU1258D4
A do co do składania to jeszcze trochę czasu minie

http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=iqeSU1258D4
A do co do składania to jeszcze trochę czasu minie